ΠΑΟΚ

Αναβολή στην υπόθεση Κούβελα

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MOTION TEAM - ()

Μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη πήρε αναβολή ο ΠΑΟΚ όσον αφορά την υπόθεση του Νίκου Κούβελα, έχοντας ως... σύμμαχο 51 πιστωτές! Ικανοποίηση στους "ασπρόμαυρους".

Για την Παρασκευή ήταν προγραμματισμένο το δικαστήριο που αφορά την υπόθεση του Νίκου Κούβελα που ζητά την άρση της υπαγωγής του ΠΑΟΚ στο άθρο 99.

Αφού κατατέθηκαν οι απόψεις αποφασίστηκε να δοθεί αναβολή μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι πως δηλώθηκε από 51 πιστωτές (δηλαδή άτομα που έχουν λαμβάνειν από τους "ασπρόμαυρους") πως αν ο "Δικέφαλος" βγει από το άρθρο 99 θα χάσουν τα λεφτά τους...

Οπότε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο για να δοθεί η αναβολή. Στα τέλη Σεπτέμβρη που θα γίνει το δικαστήριο στον "Δικέφαλο" ελπίζουν να λυθεί το θέμα εκτός κι αν βρεθεί κάποια λύση νωρίτερα. Στο δικαστήριο δεν βρέθηκε ο Νίκος Κούβελας αλλά ο δικηγόρος του.

Στον "Δικέφαλο" ουσιαστικά θεωρούν επιτυχία που δόθηκε αναβολή στη συγκεκριμένη υπόθεση και υπάρχει ικανοποίηση...

Αυτό γιατί εκτιμήθηκε η προσπάθεια που κάνει η ΚΑΕ που στο μέτρο του δυνατού πληρώνει παλιές υποχρεώσεις και αυτό το έχουν κατά νου όσοι έχουν λαμβάνειν χρήματα από τον ΠΑΟΚ, γι' αυτό και ήταν σήμερα... υπέρ του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ