ΠΑΟΚ

Αναμονή για Παπαδόπουλο

Αναμονή για Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Μετά από τρεις ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση για το μέλλον του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην ομάδα του ΠΑΟΚ με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει οριστικά αύριο Τετάρτη (02/02).

Κι αυτό γιατί παρά το καλό κλίμα που επικράτησε αποτέλεσμα δεν βγήκε με την πλευρά του έμπειρου σέντερ να έκανε γνωστό πως η απάντηση όποια και αν είναι αυτή αναμένεται να δοθεί αύριο.


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αυτή δεν αποκλείεται να είναι θετική, με βάση και το κλίμα αισιοδοξίας που έβγαινε προς τα έξω από πλευράς της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, και να παραμείνει τελικά στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από την στιγμή που ο Παπαδόπουλος πει το ναι τότε αναμένεται να κλείσει και οριστικά το σίριαλ που καλά κρατεί από τα μέσα Ιανουαρίου του μένει φεύγει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ.


Για παν ενδεχόμενο πάντως στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είχανε φροντίσει να κινηθούνε σχετικά και να τα έχουνε βρει σχεδόν σε όλα με συγκεκριμένο παίκτη σε περίπτωση που ο 30χρονος σέντερ πει το όχι.


Κι όσο για το αγωνιστικό κομμάτι απόντος του Παπαδόπουλου συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας τη φορά αυτή δεύτερο συνεχόμενο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου στο PAOK Sports Arena με τον Άρη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ