ΠΑΟΚ

Αναμονή για να πέσουν τα κασέ...

Αναμονή για να πέσουν τα κασέ...

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν βασικούς παίκτες για την νέα σεζόν, τα κασέ τους όμως είναι ακόμη υψηλά και στον "Δικέφαλο" θεωρούν ότι θα χρειαστεί... υπομονή για να πέσουν οι τιμές.

Καθόλου εύκολα δεν είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ έτσι ώστε να αρχίζει να "σχηματίζεται" άμεσα ένας... νέος καλός κορμός παικτών.

Ηδη έχουν αποχωρήσει από τον "Δικέφαλο" οι Ντι Τζέι Κούπερ, Μαρκ Πέιν και Μιχάλης Τσαιρέλης και ο Γιώργος Μπόγρης λογικά θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ως εκ τούτου στους "ασπρόμαυρους" έχουν ρίξει το βάρος τους στο να βρουν βασικούς παίκτες για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2014-15.

Τα πράγματα βέβαια στη παρούσα φάση δεν είναι ρόδινα... "Τόσο οι ξένοι όσο και οι Ελληνες έχουν μεγάλα κασέ ακόμη", λένε συνεχώς στον ΠΑΟΚ που τονίζουν πως θα πρέπει να κάνουν... υπομονή ούτως ώστε να πέσουν οι τιμές των καλαθοσφαιριστών για να προσαρμοστούν στα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ που στη παρούσα φάση δεν είναι μεγάλα. Διάφορες επαφές γίνονται με ατζέντηδες, οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κάνουν διάφορες σκέψεις για το ρόστερ αλλά στην ομάδα τονίζουν πως θα πρέπει να περιμένουν για να ρίξουν οι καλαθοσφαιριστές τα κασέ τους.

Για παράδειγμα "κυκλοφορεί" η περίπτωση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, του οποίου το όνομα για τον ΠΑΟΚ είχαμε αποκαλύψει πριν μέρες σημειώνοντας πως στη παρούσα φάση δεν είναι "φθηνός" ο παίκτης. Ετσι τόσο γι' αυτόν όσο και για άλλους καλαθοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να περιμένει. Τον επόμενο μήνα σίγουρα τα κασέ θα αρχίσουν να πέφτουν, αυτό το ξέρουν καλά στον "Δικέφαλο" που γνωρίζουν πως θα πρέπει να βρουν την καλύτερη λύση παίκτη στην καλύτερη δυνατή τιμή αφού οι "ασπρόμαυροι" δεν μπορούν να "ανοιχτούν" οικονομικά.

Στο μεταξύ για τον ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να "παίξει" το όνομα του Νώντα Παπαντωνίου, αν δεν "κλείσει" άμεσα σε άλλη ομάδα ο παίκτης που όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στον Κολοσσό (ο καλαθοσφαιριστής είναι θετικός για τον "Δικέφαλο", στις τάξεις του οποίου θέλουν έναν παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Χαραλαμπίδη αλλά και θα προσφέρει βοήθειες στο "1").

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ