ΠΑΟΚ

Ανάλυση Ηλυσιακού και περιορισμός των ψηλών του

Ανάλυση Ηλυσιακού και περιορισμός των ψηλών του

Την Πέμπτη (6/12) αναλύθηκε το στυλ παιχνιδιού του Ηλυσιακού και στον ΠΑΟΚ στέκονται αρκετά στην δυνατότητα των ψηλών της αθηναικής ομάδας να προκαλούν "ζημιά" και μακριά από το καλάθι

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, τον οποίο στον "Δικέφαλο" είναι γεγονός πως τον αντιμετωπίζουν με... σεβασμό.

Μετά το "χαστούκι" στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στους "ασπρόμαυρους" γενικότερα δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός για οποιοδήποτε ματς, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Πέμπτη (6/12) να "παίρνουν" εικόνα από το παιχνίδι του Ηλυσιακού.

Την συγκεκριμένη μέρα έγινε προβολή βίντεο, αναλύθηκε ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται το σύνολο του Γιώργου Ζευγώλη, το οποίο στον "Δικέφαλο" υπογραμμίζουν πως μπορεί να πάρει βοήθειες από τους ψηλούς του όχι μόνο κάτω από το καλάθι αλλά και έξω από αυτό. Συνεπώς δίνεται αρκετό βάρος στον περιορισμό των φόργουορντ ειδικά του Ηλυσιακού που μπορούν να απειλήσουν αρκετά έξω από το "ζωγραφιστό" με μακρινά σουτ.

Φυσικά και η περιφέρεια της αθηναικής ομάδας δεν περνά απαρατήρητη δεδομένου πως εκεί ξεχωρίζει ο Μόρις Χάμπτον. Κατά τα άλλα την Παρασκευή ενδεχομένως να γίνει ακόμη μια συνάντηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (επέστρεψε ο Μπάνε Πρέλεβιτς που βρέθηκε την Πέμπτη στην Αθήνα) αυτή την εβδομάδα, θα "πέσουν" στο τραπέζι οικονομικά και αγωνιστικά θέματα αλλά και αυτό της διαιτησίας που απασχόλησε και προβλημάτισε έντονα μετά το ματς με το Ρέθυμνο (για υβριστικό σύνθημα ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με 500 ευρώ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ