ΠΑΟΚ

Ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο "Παλατάκι"

Ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο "Παλατάκι"

Αλλαγές έγιναν στα αποδυτήρια του "PAOK Sports Arena" και κάποιες τελευταίες "πινελιές" μπήκαν την Παρασκευή (2/9)

Εκτός από τις αλλαγές που έγιναν στις κερκίδες του "PAOK Sports Arena" (πλέον υπάρχουν μόνο άσπρα και μαύρα καθίσματα αφού "ξηλώθηκαν" τα μπλε και τα κόκκινα που υπήρχαν), στον ΠΑΟΚ βελτίωσαν και τον χώρο των αποδυτηρίων.

Αυτά ανακατασκευάστηκαν και κάποιες τελευταίες "πινελιές" μπήκαν την Παρασκευή (2/9), μέρα κατά την οποία έχουν ρεπό οι παίκτες του "Δικεφάλου".

Η ΚΑΕ αναφέρει: "Ρεπό σήμερα για την ομάδα και ευκαιρία για τις τελευταίες πινελιές στα νέα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι". Η ανακατασκευή έγινε από την χορηγό εταιρία ΑΝΑΔΟΜΩ, με βασικό μέλημα την λειτουργικότητα και την παροχή περισσότερων ανέσεων στους καλαθοσφαιριστές και πάντα σε ασπρόμαυρο χρώμα".

Ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο "Παλατάκι"

Οι επετειακές φανέλες "τραβούν" τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Με την ευκαιρία του εορτασμού των 90 ετών του ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" αποφάσισαν να διαθέσουν επετειακές φανέλες με ονόματα παικτών που τίμησαν παλαιότερα τους "ασπρόμαυρους" αγωνιζόμενοι σε αυτούς. Μάλιστα όπως αναφέρεται στον ΠΑΟΚ, αυτές οι φανέλες παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και "τραβούν" το ενδιαφέρον του κόσμου του "Δικεφάλου".

Συγκεκριμένα oι οπαδοί των "ασπρόμαυρων" έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν επετειακές φανέλες με ονόματα των Πρέλεβιτς (νούμερο 7), Σταυρόπουλου (νούμερο 5), Κόρφα (νούμερο 10), Γιαννούλη (νούμερο 15), Ρεντζιά (νούμερο 14) Μπαλογιάννη (νούμερο 9), Στογιάκοβιτς (νούμερο 8), Λέβινγκστον (νούμερο 12), Κολντεμπέλα (νούμερο 4), Μπάρλοου (νούμερο 9), Μπέρι (νούμερο 6) και Σάβιτς (νούμερο 13).

Η τιμή της φανέλας φτάνει τα 35 ευρώ. Η ΚΑΕ αναφέρει: "Οι επετειακές φανέλες θα αποκτήσουν σύντομα και συλλεκτική αξία, όχι μόνο γιατί θα... φορεθούν για ένα και μοναδικό παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ, αλλά και λόγω της τρομερής ζήτησης που ήδη υπάρχει στην μπουτίκ".

Ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο "Παλατάκι"

Αποκατάσταση για τέσσερις στον Λαγκαδά

Στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά βρέθηκαν την Παρασκευή οι Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Λίνος Χρυσικόπουλος, Νίκος Καμάρας και Αντώνης Κόνιαρης. Ετσι για τους τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ υπήρχε η ευκαιρία για αποκατάσταση. Το Σάββατο θα γίνουν δύο προπονήσεις και θα φανεί σε τι κατάσταση είναι ο Τζόρνταν Σάιμπερτ ο οποίος το προηγούμενο διάστημα υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο στο αριστερό γόνατο και αναμένεται να μην χρησιμοποιηθεί στο εντός έδρας φιλικό της Δευτέρας απέναντι στην ΜΖΤ (ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών).

Ανακατασκευή των αποδυτηρίων στο "Παλατάκι"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ