ΠΑΟΚ

Αλλαγές σε διάφορα επίπεδα

Αλλαγές σε διάφορα επίπεδα
INTIME SPORTS

Η εμφάνιση από τον Αρη που ξεχείλισε το ποτήρι για το αγωνιστικό, ο ρόλος της διοίκησης και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Περισυλλογή για τα λάθη όλης της σεζόν... Αυτό ήταν το κλίμα που υπήρχε στον ΠΑΟΚ την επομένη του αγώνα με τον Αρη. Γενικώς στον "Δικέφαλο" είναι αλήθεια πως λίγο πολύ είχαν συμβιβαστεί με τη ιδέα πως οι "ασπρόμαυροι" θα έχαναν την έκτη θέση, όμως, η ήττα από τους "κίτρινους" ενόχλησε.

Η' για να ακριβολογούμε ενόχλησε η όλη εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ συζητείται έντονα ο τρόπος με τον οποίο έπαιξε η ομάδα στο ντέρμπι με τον Αρη και γενικώς υπάρχει τέραστια δυσαρέσκεια για το αγωνιστικό κομμάτι. Κάπως έτσι το μέλλον του Σούλη Μαρκόπουλου, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθόλου απίθανο να μην είναι την νέα χρονιά στην ομάδα και στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως θα έπρεπε στο ξεκίνημα της σεζόν να είχαν πιο ενεργό ρόλο στην δημιουργία της ομάδας.

Η κακή σεζόν αποτελεί... μπούσουλα για την νέα καθώς στους "ασπρόμαυρους" παραδέχονται πως έγιναν πολλά και διάφορα λάθη από την διοίκηση. Εφόσον η τελευταία συνεχίσει κανονικά (σ.σ. ζητήθηκε παράταση από το Πρωτοδικείο μέχρι να υπάρξει νέα διοίκηση με νέα πρόσωπα χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα συμμετέχουν κάποια νυν), τότε αναμένεται να έχει πολύ πιο ενεργό ρόλο του χρόνου. Και όσον αφορά αυτό εννοούμε για το αγωνιστικό τμήμα, για το οποίο το κλίμα είναι πραγματικά πολύ βαρύ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ