ΠΑΟΚ

Αίτηση για άρση του άρθρου 99 από Γκαγκαλούδη!

Αίτηση για άρση του άρθρου 99 από Γκαγκαλούδη!
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποκάλυψε στο Sport24.gr ότι έκανε αίτηση για άρση της υπαγωγής του ΠΑΟΚ στο άρθρο 99. Τί σημαίνει για τον ΠΑΟΚ αν δικαιωθεί ο παίκτης.

Αίτηση για άρση της υπαγωγής του ΠΑΟΚ στο άρθρο 99 έχει κάνει ο Γιάννης Γκαγκαλούδης. Το Sport24.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον καλαθοσφαιριστή του Αμαρουσίου το Σάββατο (21/1), με τον τελευταίο να αποκαλύπτει πως προέβη σε αυτή την ενέργεια.

Ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ ζητά το συνολικό ποσό που του οφείλεται (σ.σ. ακόμη 46.000 ευρώ από τα 54.000 ευρώ που αρχικά του οφείλονταν -τα 8.000 ευρώ τα έχει ήδη λάβει) και όχι αυτό που είχε "μπει" στην συγκεκριμένη ρύθμιση (σ.σ. 34.000 ευρώ), καθώς σύμφωνα με τον ίδιο "χάλασε" η συμφωνία που είχε γίνει για την ημερομηνία της αποπληρωμής της δεύτερης δόσης των 4.000 ευρώ.

Ο ίδιος έχει ενημερώσει τον Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο γι΄αυτήν την ενέργεια, όμως, να ξεκαθαριστεί πως όπως προκύπτει από τον ίδιο, είναι διατεθειμένος να δεχτεί νέα πρόταση διακανονισμού (όπως τονίζει ο Γκαγκαλούδης από τον "Δικέφαλο" του έχουν μεταφέρει πως θα εξετάσουν το θέμα) μεταφέροντάς το στην πλευρά του ΠΑΟΚ.



"Μαχαιριά" για τον ΠΑΟΚ ενδεχόμενη έξοδος από το άρθρο 99

Πρόκειται ασφαλώς για ένα τεράστιο ζήτημα καθώς το άρθρο 99 έχει δώσει ανάσα ζωής στον ΠΑΟΚ. Ετσι εφόσον γίνει το δικαστήριο και ο Γκαγκαλούδης δικαιωθεί, τότε 1.250.000 ευρώ θα προστεθούν στις πλάτες του ΠΑΟΚ (το ποσό αυτό "γλιτώνει" η ομάδα από την συγκεκριμένη υπαγωγή).

Όλα τα χρέη θα είναι άμεσα απαιτητά, η εγγυητική δεν θα "προστατεύεται" και όλοι οι πιστωτές θα έχουν το δικαίωμα να πάρουν τα χρήματα τους. Όσον αφορά στην πλευρά του ΠΑΟΚ, αυτό που τονίζουν είναι πως μέσω του δικηγόρου του παίκτη, δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως γι' αυτή την αίτηση για την άρση της υπαγωγής του άρθρου 99. Μάλιστα, όπως προκύπτει από κύκλους της ομάδας, εφόσον και επίσημα ενημερωθούν οι διοικούντες, τότε θα μεταφέρουν το θέμα στην ευρύτερη οικογένεια του "Δικέφαλου" και μοιάζει πολύ πιθανή η παραίτηση ανθρώπων της ομάδα από την ΚΑΕ!

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ