ΠΑΟΚ

Αισιοδοξία για... τρίτο ΠΑΟΚ

Αισιοδοξία για... τρίτο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Αρκετή συζήτηση γίνεται στον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο της κατάκτησης της τρίτης θέσης και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία...

Εδώ και καιρό στον ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους την τρίτη θέση, πλέον τις τελευταίες μέρες η συζήτηση για την πιθανή κατάκτηση αυτής έγινε εντονότερη...

Αυτό γιατί ο "Δικέφαλος" πλέον ισοβαθμεί με τους "κυανέρυθρους" πίσω από τους Ολυμπιακό και Παναθηναικό και ως εκ τούτου υπάρχει μεγαλύτερη πίστη για το ότι τελικά οι "ασπρόμαυροι" μπορούν να τερματίσουν στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πίσω από τους δύο αιώνιους.

Μάλιστα είναι γεγονός πως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην ομάδα ότι αυτό μπορεί να γίνει και εκτιμάται ότι ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά κρατάει την τύχη στα χέρια του. Στον "Δικέφαλο" έχουν κάνει τους.... υπολογισμούς τους και στέκονται αρκετά στο πιο βατό πρόγραμμα που έχει στο εξής η ομάδα σε σχέση με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Θεωρείται φυσικά "κλειδί" το ματς τον Πανιώνιο στο "Παλατάκι" ενώ στα πολύ δύσκολα παιχνίδια για τον "Δικέφαλο" υπάρχει αυτό με τον Παναθηναικό (στη Θεσσαλονίκη την τελευταία αγωνιστική), την ίδια στιγμή πάντως που οι "κυανέρυθροι" αντιμετωπίζουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος τόσο τους "πράσινους" όσο και τον Ολυμπιακό (και τα δύο ματς στη Νέα Σμύρνη).

Mένει στα πιτς ο Θεοδωράκος, πρωί το φιλικό με ΚΑΟΔ

Γιώργος Θεοδωράκος και Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Τετάρτης (6/3). Ο πρώτος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, δεν θα προπονηθεί ούτε την Πέμπτη (7/3) και την Παρασκευή (8/3) θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Σχετικά με τον "Λάζο", συνέχισε το συντηρητικό του πρόγραμμα ενώ να σημειωθεί πως άλλαξε η ώρα του αγώνα με τον ΚΑΟΔ. Το ματς θα γίνει την Παρασκευή στις 11.30 (στις 13.15 είχε προγραμματιστεί αρχικά) καθώς νεαροί της ομάδας πρέπει να φύγουν για την Πάτρα, όπου θα γίνει το All Star Game.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ