ΠΑΟΚ

Αισιοδοξία για τις ανανεώσεις

Αισιοδοξία για τις ανανεώσεις

Δεν θεωρούν στον ΠΑΟΚ πως θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας εφόσον δεν υπάρξουν... ελκυστικές προτάσεις για τους παίκτες που αγωνίστηκαν την φετινή σεζόν

Ξεκάθαρα τα πράγματα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά την νέα σεζόν... Οπως έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες στον "Δικέφαλο" θέλουν την διατήρηση του βασικού κορμού, δηλαδή τους Λάζαρο Παπαδόπουλο, Κώστα Χαραλαμπίδη, Γιώργο Δέδα, Βαγγέλη Μαργαρίτη και Μιχάλη Τσαιρέλη.

Είναι μέσα στα πλάνα και ο Γουίλιαμ Χάτσερ που έχει δηλώσει πως θέλει να παραμείνει στους "ασπρόμαυρους". Οσο για την αίσθηση που υπάρχει στον ΠΑΟΚ για την παραμονή των παικτών;

Μπορεί να μην έχουν "τρέξει" οι συζητήσεις σε ουσιαστικό επίπεδο, ωστόσο γενικώς υπάρχει αισιοδοξία πως θα πειστούν να μείνουν και μάλιστα δεν φαίνεται στην ομάδα να έχουν ιδιαίτερα μεγάλο... άγχος γι' αυτό. Εκτιμούν πως έχει και την δική του -θετική- σημασία για το θέμα των ανανεώσεων το ότι υπάρχει άριστο κλίμα και "δέσιμο" στους "ασπρόμαυρους" και εκτιμάται πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες δυσκολίες να διατηρηθεί ο βασικός κορμός.

Βέβαια αν για κάποιον καλαθοσφαιριστή έρθει μια μεγαλύτερη και ελκυστική πρόταση και προτιμήσει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αυτό είναι... άλλο θέμα, όπως απόλυτα φυσιολογικά λένε στον "Δικέφαλο", τα στελέχη του οποίου δεν θα μπορούν να κάνουν πολλά σε κάτι τέτοιο. Από την στιγμή όμως που δεν γίνει αυτό, στην ομάδα θεωρούν πως αυτούς που θέλουν, θα τους "κλείσουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ