ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τυχερός στην ατυχία του ο Αλεξανδρής

Τυχερός στην ατυχία του ο Αλεξανδρής

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, που είδε το αυτοκίνητό του να έχει καεί στο πίσω μέρος. Ευτυχώς -για τον ίδιο- η πυροσβεστική επενέβη άμεσα.

Ένα πρόβλημα... εκτός παρκέ απέκτησε το πρωί της Πέμπτης (11/12), ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο προπονητής του Πανιωνίου είδε το αυτοκίνητό του να έχει καεί στο πίσω μέρος, εξαιτίας του γεγονότος πως έκαψαν τζιπ που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς δίπλα. Όπως έγραψε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμού στο Facebook: " Αν έχεις τύχη, διάβαινε".

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Σμύρνη (επί της Λεωφόρου Συγγρού), με τον "Τίγρη" να στέκεται τυχερός μέσα στη γενικότερη ατυχία του, αφού η πυροσβεστική επενέβη άμεσα και απέτρεψε την έκρηξη του αυτοκινήτου του.

Παρόλ΄αυτά, η... ταλαιπωρία που υφίσταται είναι δεδομένη καθώς από το πρωί καθώς είναι υποχρεωμένος να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το συμβάν (σ.σ.: ίσως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών). Κι όλα αυτά την ημέρα που βρήκε σπίτι στη Νέα Σμύρνη, για μόνιμη εγκατάσταση.

" Πήγα το πρωί να πάρω το αυτοκίνητό μου από το σημείο που το είχα παρκάρει και αντίκρισα αυτό το σκηνικό. Πάλι καλά που δεν άρπαξε περισσότερο η φωτιά και δεν καταστράφηκε περισσότερο το αμάξι", είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Sport24.gr.

Τυχερός στην ατυχία του ο Αλεξανδρής
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ