ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Προσδοκίες ανάλογες της ιστορίας του Πανιωνίου"

Σφαιρόπουλος: "Προσδοκίες ανάλογες της ιστορίας του Πανιωνίου"
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος έκανε την Δευτέρα (19/8) την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος οριοθέτησε τους στόχους της ομάδας του, τονίζοντας πως οι προσδοκίες είναι υψηλές

Τους στόχους εν όψει της νέας σεζόν, οριοθέτησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου το απόγευμα της Δευτέρας (19/8).

"Οι προσδοκίες όλων μας είναι υψηλές, ανάλογες της ιστορίας του Πανιωνίου", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για να συνεχίσει:

"Αρχίζει η καινούργια χρονιά, η οποία αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, που σημαίνει ότι οι προσδοκίες όλων μας είναι υψηλές ανάλογες της ιστορίας του Πανιωνίου. Η αλήθεια είναι ότι το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Έφυγαν πολλοί παίκτες για διάφορους λόγους, αποκτήσαμε, όμως, ιδιαίτερα ικανούς και ποιοτικούς μπασκετμπολίστες, με τους οποίους πρέπει να δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε ισχυρό σύνολο.

Είναι καλό ότι έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας, διότι ουσιαστικά είμαστε μια καινούργια ομάδα".

Μοναδικός απών από την πρώτη των "κυανέρυθρων", ήταν ο Βασίλης Καββαδάς που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Ανδρών: "Η παρουσία σχεδόν όλων των παικτών από την αρχή της προετοιμασίας θα μας βοηθήσει στην προσπάθεια να αφομοιωθεί η φιλοσοφία της ομάδας, να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να μάθει ο κάθε παίκτης το παιχνίδι των υπόλοιπων.

Είναι πολύ σημαντικό, επίσης, να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να συμμετάσχει η ομάδα στο Eurocup, γιατί η παρουσία του Πανιωνίου στον ευρωπαϊκό θεσμό θα είναι η επιβράβευση των προσπαθειών του ιδιοκτήτη Ηλία Λιανού, της διοίκησης, αλλά και του αγωνιστικού τμήματος, το οποίο τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε την τρίτη θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1.

Όσο για το τι εύχεται για τη νέα σεζόν, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε: "Εύχομαι να έχουμε υγεία όλοι οι αθλητές της ομάδας και μαζί με την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου του Πανιωνίου να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τις επιτυχίες των προηγούμενων ετών".

Στην πρώτη συγκέντρωση στην διάθεση του τεχνικού επιτελείου (Γιάννης Σφαιρόπουλος, Θανάσης Παπαχατζής και Βασίλης Γεραγωτέλλης) βρέθηκαν οι Μάριος Μπατής, Έρικ ΜακΚόλουμ, Δημήτρης Σταμάτης, Ούρος Ντούβνιακ, Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, Γιάννης Αθανασούλας, Χρήστος Σαλούστρος, Σπύρος Μοτσενίγος, Ανδρέας Πετρόπουλος, Λάντον Μίλμπουρν, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Γκι Μαρκ Μισέλ, Βασίλης Σίμτσακ και Μιχάλης Παραγιός.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ