ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο"

Σφαιρόπουλος: "Να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Γιάννης Αθανασούλας.

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή φόρμα την περίοδο αυτή, με σημαντικές εκτός έδρας νίκες στην Ευρωλίγκα", είπε ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

" Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Να παίξουμε από τη μία πλευρά με ενέργεια, πάθος και ψυχή και από την άλλη με συγκέντρωση ώστε να "διαβάσουμε" το παιχνίδι και να βρούμε τις λύσεις".

Ο Γιάννης Αθανασούλας είπε από την πλευρά των παικτών: " Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη. Αυτός ο αγώνας είναι μία πρόκληση για εμάς. Ένα από τα παιχνίδια που περιμένουμε όλη τη χρονιά να παίξουμε στο γήπεδό μας στη Νέα Σμύρνη μπροστά στους φιλάθλους μας.

Μετά το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα στην Ελευσίνα θα επιδιώξουμε τη νίκη που θα έχει διπλή σημασία για εμάς αφενός για να ξεπεράσουμε εκείνη την ήττα και αφετέρου επειδή θα μπαίξουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που βρίσκεται κοντά μας στη βαθμολογία. Καλούμε τους φίλους της ομάδας να μας υποστηρίξουν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους δώσουμε χαρά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ