ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να περιορίσουμε τα λάθη"

Σφαιρόπουλος: "Να περιορίσουμε τα λάθη"
INTIME SPORTS

Στο τρίτο παιχνίδι του στον πάγκο του Πανιωνίου, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλει τη νίκη και ζητάει από τους παίκτες του να ελέγξουν το ρυθμό στο ματς με τον Πανελευσινιακό (1/12, 5μ.μ.)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στον αγώνα του Σαββάτου (1/12, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής σχολίασε ότι η ομάδα του πρέπει να περιορίσει τα λάθη του και να ελέγξει το ρυθμό.

"Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε την περασμένη εβδομάδα με τον Ηλυσιακό. Να πετύχουμε άλλη μία νίκη συνεχίζοντας να βάζουμε νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση", σχολίασε ο κ. Σφαιρόπουλος και συμπλήρωσε:

"Ο Πανελευσινιακός είναι μία καλή ομάδα, αν και νεοφώτιστη, με αρχές στο παιχνίδι της που ξέρει να τιμωρεί τον αντίπαλο. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, να περιορίσουμε τα λάθη και να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου τον οποίο χρειαζόμαστε κοντά μας σε αυτό το νέο ξεκίνημα".

Ανταγωνιστική ομάδα είναι ο Πανελευσινιακός σύμφωνα με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς: "Ο Πανελευσιανιακός αν και νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 είναι ανταγωνιστική. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και σε καμία περίπτωση να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας γιατί θα το πληρώσουμε.

Στόχος μας είναι να πετύχουμε μία ακόμη νίκη ώστε να παραμείνουμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας αλλά για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα ως τελικό. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας και θέλουμε να του δώσουμε χαρά".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ