ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να μην μας επηρεάσει η διακοπή"

Σφαιρόπουλος: "Να μην μας επηρεάσει η διακοπή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξέφρασε τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι τον τελευταίο μήνα και αναφέρθηκε στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ίκαρο

Δηλώσεις για το σαββατιάτικο παιχνίδι (18/5, 7μ.μ.) με αντίπαλο τον Ίκαρο, έκανε ο προπονητής του Πανιωνίου Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στην κανονική περίοδο και σχολίασε πως αυτό το παιχνίδι αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει η ομάδα του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

"Έχοντας παίξει μόλις έναν αγώνα τον τελευταίο μήνα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος μία πολύ αξιόλογη ομάδα", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα που έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό, έχει βάθος στο ρόστερ του και γι' αυτό και έχει καταφέρει να κερδίσει τα 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια του. Εμείς θέλουμε να επανέλθουμε με αυξημένους ρυθμούς συγκέντρωσης, σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να μην αφήσουμε τη μεγάλη διακοπή να επηρεάσει το παιχνίδι μας”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας υποστήριξε: "Μετά από ένα μήνα απραξίας η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρούμε το συντομότερο δυνατό ξανά ρυθμό ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στα πλέι-οφ που ξεκινάνε σε λίγες μέρες.

Πρώτα όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα σαν τον Ίκαρο που φέτος έκανε ρεκόρ νικών στο πρωτάθλημα. Όμως εμείς θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση την κανονική περίοδο και κυρίως να βρούμε ξανά ρυθμό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ