ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Να φανούμε αντάξιοι"

Σφαιρόπουλος: "Να φανούμε αντάξιοι"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της Δευτέρας (14/1, 7μ.μ.-ΕΤ1)

Ο Πανιώνιος δοκιμάζεται την Δευτέρα στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με διάθεση και ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση.

Στις δηλώσεις του, ο Έλληνας προπονητής έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με γεμάτο ρόστερ, συνοχή και ρόλους.

"Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός είναι μια απο τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη με γεμάτο ρόστερ, με συνοχή, ρόλους και ιδιαίτερα μεγάλη αποτελεσματικότητα", σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και συνέχισε:

"Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο με διάθεση και ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση. Θέλουμε να φανούμε αντάξιοι ενός σπουδαίου αντιπάλου και ενός αγώνα με πολλές απαιτήσεις".

Από την πλευρά του, ο Μπίλι Κις υποστήριξε: "Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη πρόκληση για εμάς. Είναι μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας παίζοντας κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης της προηγούμενης σεζόν.

Στόχος μας είναι να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός είναι μία γεμάτη ομάδα που διαθέτει πολλούς παίκτες με ηγετικές ικανότητες. Θα είναι ένα μεγάλο ματς και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστική μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ