ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σακελλαρίου: "Έξτρα κίνητρο ο κόσμος μας"

Σακελλαρίου: "Έξτρα κίνητρο ο κόσμος μας"

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου στο Facebook ο Βαγγέλης Σακελλαρίου αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Σε... αναμονή του επόμενου αντιπάλου τους στο Κύπελλο βρίσκονται πλέον στον Πανιώνιο. Μία αναμονή που θα τελειώσει σήμερα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα της Κύμης με το Ρέθυμνο.

Έχοντας αυτό στο μυαλό του, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook: " Η ομάδα δείχνει μαχητικότητα, ομοιογένεια και παίζει ο ένας για τον άλλο. Θεωρώ ότι για την εποχή είμαστε σε καλό σημείο από πλευράς ετοιμότητας. Η δουλειά μέσα στο γήπεδο συνεχίζεται κανονικά και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόμαστε και πιο βελτιωμένοι. Βγαίνουν στο παρκέ αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με τον κόουτς Οικονόμου και κάθε ημέρα θα γινόμαστε καλύτεροι".
O έμπειρος γκαρντ συμπλήρωσε στην συνέχεια ενόψει του επερχόμενου εντός έδρας αγώνα του Πανιωνίου για το Κύπελλο, ο οποίος θα είναι και ο πρώτος φετινός: εντός έδρας αγώνας της ομάδα: " Ανυπομονούμε να βρεθούμε μπροστά στον κόσμο μας. Περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο μας στο κύπελλο που θα βγει από το ζευγάρι Κύμη-Ρέθυμνο. Δεν μπαίνουμε στην λογική να σκεφτούμε ποιον αντίπαλο θέλουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας δίνει έξτρα κίνητρο. Τους θέλουμε κοντά μας και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για εμάς χωρίς να μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ