ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρώτη επίσημη επαφή με Βαρουξάκη

Πρώτη επίσημη επαφή με Βαρουξάκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τη Δευτέρα (6/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη επαφή του Ίωνα Βαρουξάκη με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, για την εμπλοκή του στα διοικητικά. Ποιο το ποσό που θέλει να επενδύσει άμεσα.

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του τίτλου στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής, οι "μηχανές" του Πανιωνίου δουλεύουν στο "κόκκινο". Όχι αγωνιστικά, αλλά διοικητικά. Όπως αποκάλυψε το Sport24.gr, ο Ίωνας Βαρουξάκης "χτύπησε την πόρτα" των "κυανέρυθρων", δείχνοντας την πρόθεση να εμπλακεί διοικητικά και οικονομικά, αποτελώντας τον βασικό πυλώνα της ομάδας από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο εφοπλιστής, που αυτή τη στιγμή κρατά τις τύχες του Ιωνικού Νικαίας στα χέρια του, εκδήλωσε το ενδιαφέρον για να "μπει" στον Πανιώνιο, προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, τη Δευτέρα (6/6) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη επαφή του με τους ανθρώπους του "Ιστορικού", με μοναδικό θέμα συζήτησης το πλαίσιο κάτω από το οποίο μπορεί να λάβει "σάρκα και οστά" το ενδιαφέρον του.

Όπως αναφέρουν μάλιστα οι ίδιες πηγές, είναι διατεθειμένος να επενδύσει άμεσα το ποσό των 100.000 ευρώ, για λειτουργικά έξοδα της ομάδας, ήτοι για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Δίχως αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα βάλει άλλα χρήματα στη διάρκεια της σεζόν προκειμένου ο Πανιώνιος να παρουσιαστεί συνεπής οικονομικά, αλλά και ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Α2.

Το ερώτημα βέβαια έχει να κάνει με τον προπονητή, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του να συμπλεύσει εκ νέου με τον Νίκο Οικονόμου, τον οποίο εμπιστεύτηκε φέτος στον Ιωνικό Νικαίας.

Όπως και να έχει, το παιχνίδι αρχίζει να "ζεσταίνεται" στην Πλατεία, με τους ανθρώπους του Πανιωνίου να βρίσκονται πλέον σε άμεση επαφή με τον άνθρωπο που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις τύχες της ομάδας.

Την ίδια ώρα βέβαια, η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία " συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκαιας θα έχει τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του Ιωνικού, Ίωνας Βαρουξάκης, προκειμένου να συζητήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο "ισχυρός άνδρας" του συλλόγου θα συνομιλήσει με την Δημοτική Αρχή, έπειτα από την ολοκλήρωση των φετινών υποχρεώσεων για ζητήματα που απασχολούν τον Ιωνικό".

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει κάτι επί της ουσίας. Αντίθετα, μπορεί να αποτελεί... προάγγελο αλλαγής πλάνων του ίδιου και μετακόμισής του από την ομάδα της Νίκαιας σε αυτή της Νέας Σμύρνης.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ