ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παππάς: "Το πιο βασικό είναι η άμυνα"

Παππάς: "Το πιο βασικό είναι η άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο γκαρντ του Πανιωνίου, Νίκος Παππάς μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στην Καβάλα. Διαβάστε αναλυτικά.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra μίλησε ο γκαρντ του Πανιωνίου, Νίκος Παππάς, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί της Καβάλας, αλλά και στην δική του εξαιρετική εμφάνιση.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς:

Για την εμφάνιση του: " Υπάρχουν παιχνίδια που μπαίνεις και νιώθεις καλά από την αρχή, καταλαβαίνοντας ότι είσαι στην μέρα σου. Ή βάζεις καλάθια που δεν είναι στο ρεπερτόριο σου και σου δίνουν ώθηση για να παίξεις καλά. Επίσης, πρώτη φορά βρίσκομαι σε ένα τόσο νοικοκυρεμένο και καλά οργανωμένο σωματείο, όπως ο Πανιώνιος. Οπως και ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολύ βαριά φανέλα. Δεν έχεις την πολυτέλεια όταν βρίσκεσαι σε τέτοιες ομάδες να μην δίνεις το 100%".

Για τις τρεις νίκες σε αντίστοιχα ματς στο πρωτάθλημα για τον Πανιώνιο: " Θα μπορούσε το 3 στα 3 να είναι 1 στα 3, γιατί κάποια παιχνίδια τα πήραμε στον πόντο κι έτσι τώρα θα μιλάγαμε σε άλλη βάση. Ωστόσο, διαθέτουμε ταλαντούχα ομάδα, με παίκτες που έχουν φιλοδοξίες, δίψα και τεράστιο κίνητρο για διάκριση. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ και γενικότερα είμαι πολύ αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά".

Για το αν θεωρεί τον εαυτό του παρεξηγημένο: " Δεν είμαι το ίδιο άτομο που ήμουν στα 16 και τα 17 μου. Τότε ήμουν πιο ατίθασος. Ολοι έχουν ιδιοτροπίες που κάποιους τους πειράζουν και σε κάποιους άλλους δεν τους αρέσουν κιόλας".

Για το αν χρειάζεται να βελτιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του: " Σίγουρα το σκοράρισμα δεν φτάνει. Δεν πρέπει να μένουμε στους 32 πόντους και μπορεί αυτό να μην ξανατύχει να πετύχεις τόσους. Το πιο βασικό άλλωστε είναι η άμυνα. Ακόμη κι αν θεωρηθεί λοιπόν ότι στην επίθεση το έχω, θα πρέπει να βελτιωθώ στην άμυνα. Ηρθε η ώρα από την πλευρά μου να δικαιώσω τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορώ να παίξω σε υψηλό επίπεδο".

Για το αν ο Πανιώνιος είναι σε θέση να αντεπεξέλθει τόσο στο Eurocup, όσο και στο πρωτάθλημα: " Είναι καλό το ότι ξεκινούν και οι Ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Με δύο παιχνίδια την εβδομάδα θα έχουμε καλύτερο ρυθμό. Αλλωστε, θα παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, με καταπληκτική ατμόσφαιρα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ