ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπατής: "Απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά"

Μπατής: "Απόλυτα επιτυχημένη η χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής μίλησε για την φετινή σεζόν της ομάδας, την οποία και χαρακτήρισε πετυχημένη, καθώς ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης τερμάτισε για δεύτερη διαδοχική χρονιά στην τρίτη θέση.

Ο Μάριος Μπατής μίλησε για τη φετινή χρονιά του Πανιωνίου, τονίζοντας πως είναι απόλυτα επιτυχημένη, αφού οι Νεοσμυρνιώτες τερμάτισαν για δεύτερη διαδοχική φορά στην τρίτη θέση.

" Η σεζόν, που τελείωσε πριν από μερικές ημέρες είναι απόλυτα επιτυχημένη για τον Πανιώνιο", είπε αρχικά ο Μπατής και συμπλήρωσε:

" Είμαστε διπλά ευχαριστημένοι, γιατί διατηρήσαμε τα κεκτημένα και καθιερωθήκαμε ως η τρίτη δύναμη στο ελληνικό μπάσκετ. Η τελευταία σεζόν ήταν πολύ δύσκολη, γιατί έπρεπε να υπερασπιστούμε την τρίτη θέση. Τρίτη θέση την οποία κατακτήσαμε δίκαια, γιατί ήμασταν σε αυτή την θέση σε όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Η επιτυχία του Πανιωνίου ξεκινάει από την διοικητική σταθερότητα. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ηλίας Λιανός φροντίζει να λύνει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, ώστε οι προπονητές, παίκτες να ασχολούνται μόνο με το μπάσκετ. Γι’ αυτό και τον ευχαριστούμε".

Έπειτα δήλωσε: " Την φετινή σεζόν αποδώσαμε πολύ καλό μπάσκετ υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των συνεργατών του Θανάση Παπαχατζή, Στέργιου Καλύβα. Είχαμε άψογη συνεργασία και κλίμα με το τεχνικό επιτελείο. Το λιθαράκι του για την επιτυχία της σεζόν έβαλε το τεχνικό τιμ, που άρχισε την σεζόν και έκανε τον σχεδιασμό της ομάδας, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι συνεργάτες του Νίκος Οικονόμου, Βασίλης Γεραγωτέλης".

Στη συνέχεια ο Μπατής αναφέρθηκε σε όλο το επιτελείο, που βρίσκεται δίπλα στους προπονητές και τους παίκτες, και στα γραφεία της ΚΑΕ: " Να ευχαριστήσω εκ μέρους όλη της ομάδας το επιτελείο υποστήριξης. Τον μάνατζερ Άκη Καρτάλο, που κάνει αθόρυβα σημαντική δουλειά. Τον γυμναστή Θανάση Αλεξανδράκη. Το ιατρικό επιτελείο, τον γιατρό Μπάμπη Σωτηρόπουλο και τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Γκρεκό. Ιδιαιτέρως τον φροντιστή Γιάννη Φραγκούλη, όπως, επίσης, τις κυρίες Ρένα Σαρρή, Χαρά Σαβέλη στα γραφεία και την Αναστασία Παπασημακοπούλου".

Τέλος, δήλωσε: " Όλη η ομάδα, επίσης, ευχαριστεί τους φίλους του Πανιωνίου, που ήταν πάντα δίπλα μας και μας βοήθησαν όπως εκείνοι γνωρίζουν. Δύο είναι οι πιο έντονες αναμνήσεις από την τελευταία σεζόν: Η νίκη επί του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο, γιατί είχαμε καιρό να νικήσουμε μια ομάδα του υψηλότερου επιπέδου στην έδρα μας και να προσφέρουμε μεγάλη χαρά στον κόσμο μας.

Η πιο σημαντική νίκη της σεζόν, ωστόσο, ήταν η τρίτη στην σειρά των πλέι οφ επί του Άρη, ξανά στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Ήταν η πιο σημαντική νίκη γιατί η σειρά των αγώνων κόντρα στον Άρη εξελίχθηκε σε δύσκολη και διότι χάρις σε εκείνη προκριθήκαμε στα ημιτελικά των πλέι οφ".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ