ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης"

Μπαρτζώκας: "Υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης"
INTIME SPORTS

Συγκέντρωση χρειάζεται σύμφωνα με τον προπονητή του Πανιωνίου, Γιώργο Μπαρτζώκα ο αγώνας με το Ρέθυμνο (4/03, 19:00, ΝΕΤ).

Ο Πανιώνιος θα αναμετρηθεί με το Ρέθυμνο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης σε μία αναμέτρηση, όπου όπως τόνισε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του.

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στη Γλυφάδα από τον Ίκαρο Καλλιθέας και όλοι στην ομάδα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες.

" Συζητήσαμε αρκετά μετά το τελευταίο μας παιχνίδι για τις αιτίες της κακής μας εμφάνισης και το πώς πρέπει να αντιδράσουμε όχι μόνο στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο αλλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος", ανέφερε ο Μπαρτζώκας:

" Σίγουρα ο αγώνας της Κυριακής δεν προσφέρεται για εφησυχασμό, ο ΑΓΟΡ με την βαθμολογική του θέση αλλά και την ποιότητά του θα αποτελέσει για εμάς δύσκολο αντίπαλο και απαιτείται υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης για να φτάσουμε στην νίκη".

Κις: "Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις"

Ο Μπίλι Κις τόνισε: " Εχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που για εμάς το ζητούμενο είναι, να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις. Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω, ότι, θα έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειάζεται γι’αυτό το παιχνίδι, παίζοντας σε όλη την διάρκειά του, καλή ατομική και ομαδική άμυνα".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ