ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Συγκυρίες και κόσμος για τη νίκη"

Μπαρτζώκας: "Συγκυρίες και κόσμος για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Η προσέλευση του κόσμου αποτελεί σημαντική βοήθεια για τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι πέρα από τις συγκυρίες που θα πρέπει ο κόσμος να δώσει βροντερό "παρών" για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

" Έχουμε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στο Top-16 της Ευρωλίγκας. Για να διεκδικήσεις την νίκη με μια ομάδα αυτού του επιπέδου, πρέπει να ευνοούν και οι συγκυρίες, ώστε να τους πετύχεις, σε κακή μέρα, με κακή ψυχολογία και με σωματική κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια και παιχνίδια", ανέφερε ο Μπαρτζώκας και συνέχισε:

" Το τελευταίο δεν συμβαίνει, οπότε, πρέπει να γίνουν όλα τα άλλα σε υπερθετικό βαθμό, για να έχουμε πιθανότητες για την νίκη. Η προσέλευση του κόσμου αύριο αποτελεί σημαντική βοήθεια για μας".

Κις: "Δεν σημαίνει τίποτα η απουσία του Σπανούλη"

Ο Κις τόνισε από την πλευρά των παικτών: " Η απουσία του Σπανούλη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Για το πρωτάθλημα της Α1, ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει το κενό αυτό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.

Σίγουρα ο Σπανούλης είναι πολύ μεγάλος παίκτης, ο Ολυμπιακός, όμως, έχει πολύ ταλέντο και αρκετές εναλλακτικές λύσεις. Με τη συμπαράσταση του κόσμου μας μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Για μία ομάδα, που έχει πολλούς νεαρούς παίκτες, η βοήθεια από τους φιλάθλους είναι πολύ σημαντική".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ