ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Σεβασμό και συγκέντρωση"

Μπαρτζώκας: "Σεβασμό και συγκέντρωση"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ (5/02, 19:00, ΝΕΤ). Διαβάστε τι δήλωσε και ο Μάριος Μπατής.

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (5/02, 19:00, ΝΕΤ) στη Νέα Σμύρνη για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

" Μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, επιστρέφουμε στο γήπεδό μας, απέναντι σε μια ομάδα που αξίζει τον σεβασμό και την συγκέντρωσή μας", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

" Έχει έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα, μεταξύ αυτών και του Άλεξιτς που πέρασε με επιτυχία από την ομάδα μας την περσινή σεζόν, καθώς και ένα πολύ καλό προπονητή που έχει περάσει την φιλοσοφία του στην ομάδα".

Μπατής: "Κρίσιμο παιχνίδι"

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Μάριος Μπατής δήλωσε: " Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι εντός έδρας με μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει συγκεκριμένο στόχο στο παιχνίδι του.

Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση όπως δείχνουμε και στις προπονήσεις και θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά για να καλύψουμε και τις απουσίες που έχουμε. Πιστεύω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο, που τόσο πολύ μας στηρίζει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ