ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να μην επιβάλουν το ρυθμό τους"

Μπαρτζώκας: "Να μην επιβάλουν το ρυθμό τους"
INTIME SPORTS

Το σεβασμό του προς τον Ηλυσιακό, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η νίκη για τον Πανιώνιο στο κυριακάτικο ματς (22/1, 7.15μ.μ.)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα της Κυριακής που έχει μπροστά του ο Πανιώνιος με αντίπαλο τον Ηλυσιακό.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο αγώνα είναι δύσκολος για την ομάδα του με δεδομένο ότι ο Ηλυσιακός έχει δώσει μόλις 5 παιχνίδια στην έδρα του κι έχει κερδίσει τα 4.

"Ο Ηλυσιακός είναι μια καλή ομάδα. Μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο 5 παιχνίδια στο γήπεδό του από τα οποία έχει κερδίσει τα 4. Αυτό δείχνει τον βαθμό δυσκολίας του κυριακάτικου αγώνα", τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου και συμπλήρωσε:

"Έχει πολύ έμπειρη περιφέρεια και σκοπός μας είναι μέσω της άμυνάς μας, να μην τους αφήσουμε να επιβάλουν τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αθανασούλας υπογράμμισε: "Ο Ηλυσιακός είναι μια καλή ομάδα που προσπαθεί σε όλα τα παιχνίδια να είναι ανταγωνιστικός. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και με την προσθήκη του Μπατή και του Stepheson θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να μπορέσουμε να κατακτήσουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ