ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να μην επηρεαστούμε"

Μπαρτζώκας: "Να μην επηρεαστούμε"
INTIME SPORTS

Τον προβληματισμό του σχετικά με το γεγονός ότι ο Πανιώνιος έχει να παίξει επίσημο ματς από τις 10/12, εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει του αγώνα με το Περιστέρι (28/12, 5μ.μ.)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ευελπιστεί ο Πανιώνιος αφενός να επιστρέψει στις νίκες και αφετέρου να μην έχει επηρεαστεί από τη μεγάλη διακοπή που μεσολάβησε από το τελευταίο του αγώνα μέχρι το παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο το Περιστέρι (28/12, 5μ.μ.).

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πανιώνιος αγωνίστηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου με αντίπαλο το Ρέθυμνο στην Κρήτη κι έκτοτε δεν έχει δώσει άλλο παιχνίδι, καθώς μεσολάβησε το ρεπό του για την Basket League αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπογράμμισε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα με ισορροπία σε όλες τις θέσεις και πολύ μεθοδικό προπονητή. Ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει η διακοπή με το ρεπό που είχαμε και η παρατεταμένη απουσία του Μπατή".

Από την άλλη, ο Άλεξ Στίβεσον επισήμανε: "Για το τέλος του χρόνου έχουμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο των προπονητών και να παίξουμε πολύ δυνατά, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ