ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα"

Μπαρτζώκας: "Να ξεπεράσουμε τα προβλήματα"
INTIME SPORTS

Στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει στάθηκε ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας, αλλά και στην ιδιαίτερη διαχείριση που χρειάζεται με αυτές τις συνθήκες (11/01, 16:00).

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο την Καβάλα στη Νέα Σμύρνη.

" Το πρόγραμμα αυτή την εποχή απαιτεί παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, ειδικά για εμάς, που αντιμετωπίσαμε στην σειρά τις δυο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και δυστυχώς προέκυψαν τρεις σημαντικοί τραυματισμοί παικτών", τόνισε ο Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο κόουτς της Καβάλας, Δημήτρης Πρίφτης...

" Καλούμαστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, γνωρίζοντας την σημαντικότητα και μοναδικότητα κάθε παιχνιδιού ειδικά στην έδρα μας".

Ο Βλάντο Γιανκοβιτς δήλωσε, από την πλευρά των παικτών: " Μετά από δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θέλουμε να επιστρέψουμε δυνατοί, σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια καλή ομάδα. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω με σοβαρή δουλειά, δύναμη, πάθος και ομαδικό πνεύμα, να διεκδικήσουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ