ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Είναι δύσκολα στο Αλεξάνδρειο"

Μπαρτζώκας: "Είναι δύσκολα στο Αλεξάνδρειο"
INTIME SPORTS

Η αποστολή κάθε φιλοξενούμενης ομάδας στο Αλεξάνδρειο είναι πάντα δύσκολη σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα που μίλησε για το σαββατιάτικο ματς με τον Άρη (28/1, 5μ.μ.)

Στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας για το σαββατιάτικο παιχνίδι του Πανιωνίου στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη, για την 16η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής των "κυανέρθρων" αναφέρθηκε και στις απουσίες που θα έχει ο Άρης, λόγω της αποχώρησης του Τζέιμς αλλά και του τραυματισμού του Τσαλδάρη.

"Ούτως η άλλως η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας στο Αλεξάνδρειο, είναι πάντα δύσκολη, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό", υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Πιστεύουμε ότι μια ή δυο απουσίες που έχει ο Άρης θα συσπειρώσουν την ομάδα που έχει ταλέντο και καλό ρυθμό, απο συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και Ελληνικό Πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα στην διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να δούμε ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους του James κυρίως και του Τσαλδάρη εάν τελικά δεν παίξει".

Από την πλευρά του, ο Στέφαν Νάντζφεϊ υπογράμμισε: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, που είναι μια σκληρή ομάδα και έχει πολύ ενέργεια μέσα στο γήπεδό της. Εμείς όπως προπονούμαστε και παίζουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό επίπεδο και αν έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ