ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μπαρτζώκας: "Άλλη ομάδα ο Ίκαρος"

Μπαρτζώκας: "Άλλη ομάδα ο Ίκαρος"
INTIME SPORTS

Ένα παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες περιμένει ο κόουτς του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας απέναντι στον Ίκαρο (25/02, 17:00).

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδας (25/02, 17:00).

" Ο Ίκαρος από τότε που στελεχώθηκε κατάλληλα, αγωνιστικά και όχι μόνο, είναι μια άλλη ομάδα από αυτή που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

" Περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιά απο τις δυο ομάδες θα μείνει μέχρι τέλος στο αγωνιστικό πλάνο. Σε εμάς επανέρχεται ο Γιάνκοβιτς και ο Στίβεσον και πρέπει να ενταχθούν ομαλά στον τρόπο του παιχνιδιού της ομάδας μας".

Μπατής: "Είναι κρίσιμο παιχνίδι"

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής τόνισε: " Είναι κρίσιμο παιχνίδι με μια ομάδα διαφορετική σε σχέση με τον πρώτο γύρο, με καινούργιο προπονητή και ξένους παίχτες. Εμείς πρέπει να στηριχτούμε στην καλή μας άμυνα και να δώσουμε τον δικό μας ρυθμό για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την νίκη".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ