ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Μπαμ" με Πέιν ο Σκουρτόπουλος

"Μπαμ" με Πέιν ο Σκουρτόπουλος
INTIME SPORTS

Συνεργάτες του Σκουρτόπουλου στον Πανιώνιο θα είναι οι Νίκος Οικονόμου και Βασίλης Γερακοτέλης. Πολύ καλή κίνησε από τους Νεοσμυρνιώτες με την απόκτηση του Μαρκ Πέιν!

Μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον Πανιώνιο θα βρεθούν και οι συνεργάτες του από την περυσινή του παρουσία στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο λόγος για τους Νίκο Οικονόμου και Βασίλη Γερακοτέλη, οι οποίοι θα τον πλαισιώσουν στον πάγκο του συλλόγου της Νέας Σμύρνης.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, ώστε να πιάσουν δουλειά ο Σκουρτόπουλος με τους συνεργάτες του.

Ο Πανιώνιος, όμως δεν περιορίζεται εκεί, καθώς προχώρησε σε μία πάρα πολύ καλή μεταγραφική κίνηση. Ο Αμερικανός της Μάλαγα έγραψε στο twitter του ότι υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης για τα επόμενα δύο χρόνια.

" Just signed a 2 year guaranteed deal with Panionios, a eurocup team in Athens, Greece!!!! So excited to get started!!", έγραψε που θα πει... " Μόλις υπέγραψα εγγυημένο συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Πανιώνιο. Ομάδα που παίζει στο Eurocup από την Αθήνα της Ελλάδας. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος να ξεκινήσω".

"Μπαμ" με Πέιν ο Σκουρτόπουλος
TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ