ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μίλμπουρν: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα"

Μίλμπουρν: "Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Ο Λάντον Μίλμπουρν μίλησε για τη νέα σεζόν του Πανιωνίου. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε.

Ο Λάντον Μίλμπουρν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας πως " έχουμε όλα τα εργαλεία για να κάνουμε καλή σεζόν".

" Αισθάνομαι πολύ καλά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Την φετινή σεζόν έχουμε πολλά «όπλα», είμαστε πολύ αθλητική και γρήγορη ομάδα, έχουμε μέγεθος. Νομίζω ότι έχουμε όλα τα «εργαλεία» για να κάνουμε σπουδαία σεζόν και να εντυπωσιάσουμε", είπε ο Μίλμπουρν και πρόσθεσε:

" Νομίζω ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά. Είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις, έχουμε «βάθος» πάγκου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν η σεζόν είναι μεγάλη σε διάρκεια και οι αγώνες πολλοί. Όλοι ανυπομονούμε για την συμμετοχή μας στο Eurocup, είμαστε ενθουσιασμένοι, δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για μια καλή χρονιά".

Η προετοιμασία του Πανιωνίου συνεχίζεται αύριο (28/9) και μεθαύριο Κυριακή (29/9) με την συμμετοχή στο τουρνουά του ΚΑΟΔ στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωση της Δράμας και ο Μίλμπουρν σχολίασε ότι: " Στο τουρνουά της Δράμας θέλουμε να εκτελέσουμε σε άμυνα και επίθεση πράγματα, που δουλεύουμε στην προπόνηση, να «λυθούν» τα πόδια μας και θα είναι χρήσιμο μετά από μια περίοδο, που κάναμε προπονήσεις μεταξύ μας, να παίξουμε εναντίον διαφορετικών παικτών και να δοκιμαστούμε απέναντι σε διαφορετικούς τρόπους επίθεσης και άμυνας".

Από εκεί και πέρα, η συμμετοχή του Δημήτρη Σταμάτη είναι αμφίβολη για το τουρνουά της Δράμας, καθώς έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ενώ ο Μαρκ Κάρτερ θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας, όμως δεν θα παίξει, αφού έχει πάθει κάκωση στο αριστερό μετατάρσιο της ποδοκμηνικής.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ