ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Στη θέση της επέστρεψε η... καρδιά των ανθρώπων του Πανιωνίου, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Άλεξ Στίβεσον ήταν "καθαρή".
Η μαγνητική, στην οποία υποβλήθηκε ο Άλεξ Στίβεσον ήταν "καθαρή", με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το τεχνικό επιτελείο του Πανιωνίου να ανακουφίζεται από την συγκεκριμένη εξέλιξη.
Ο Αμερικανός θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των Νεοσμυρνιωτών για περίπου δέκα ημέρες, γλιτώνοντας τα χειρότερα μετά την εξέταση που υποβλήθηκε.
Ο τεχνικός, λοιπόν της ομάδας Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στίβεσον για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.
Ο παίκτης του Πανιωνίου αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ στο ματς με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα. Ο Πανιωνίου πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και όλοι θέλουν να συνεχίσουν στα ίδια επίπεδα, ώστε να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.