ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κάρτερ: "Σπουδαίο κλαμπ ο Πανιώνιος"

Κάρτερ: "Σπουδαίο κλαμπ ο Πανιώνιος"
INTIME SPORTS

Ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο, λέγοντας ότι ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης είναι σπουδαίος σύλλογος.

Για τη μεταγραφή του στον Πανιώνιο μίλησε ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ρεθύμνου.

" Ο Πανιώνιος είναι σπουδαίο κλαμπ. Είχε πολλές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια. Παίζει γρήγορο μπάσκετ με πολλή ενέργεια και σπουδαία άμυνα, όπως είχα συνηθίσει στην προηγούμενη ομάδα μου, το Ρέθυμνο", ανέφερε ο Κάρτερ και πρόσθεσε:

" Μου έδωσε την ευκαιρία να φορέσω την φανέλα μου και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Έχουμε υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν. Όλοι περιμένουν να τα πάμε καλά. Προετοιμαζόμαστε σωστά για να επιτύχουμε. Οι προσωπικές προσδοκίες μου είναι να βοηθήσω την ομάδα κάνοντας πολλές δουλειές στο γήπεδο. Να βοηθήσω να είμαστε πολύ καλή αμυντική ομάδα και γρήγορη στην επίθεση. Μου αρέσουν πιο πολύ το τρανζίσιον και ο αιφνιδιασμός, να κάνω ντράιβ προς το καλάθι και να δημιουργώ προϋποθέσεις για ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες μου"

Τέλος είπε: " Περιμένουμε την όσο δυνατόν μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο μας και θα την εκτιμήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά, θα κάνουμε το καλύτερο, θα παίζουμε σκληρά σε κάθε αγώνα και ελπίζουμε να έχουμε επιτυχίες και να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Δεν έχω να υποσχεθώ κάτι, εκτός από το ότι θα παλέψουμε για τον Πανιώνιο και τον κόσμο του. Αυτό είναι βέβαιο και θα δούμε στην διάρκεια της σεζόν που θα μας οδηγήσει".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ