ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φέρνει παίκτη ο Πανιώνιος

Φέρνει παίκτη ο Πανιώνιος

Ο Will Sheehey (Oυίλ Σίχι) αναμένεται να προστεθεί, τις προσεχείς ημέρες στο ρόστερ του Πανιωνίου, μετά τη σύγχυση που είχε δημιουργηθεί Μάρκους Γκίνιαρντ, ο οποίος ήλθε, δηλώθηκε, αλλά δεν έπαιξε ποτέ.

Με αφορμή τον Μάρκους Γκίνιαρντ, μάθαμε πως ο κανονισμός στη D-League έχει αλλάξει και πλέον παίκτης που έχει συμβόλαιο με ομάδα της αναπτυξιακής λίγκας, μπορεί να αποδεσμευτεί με το ποσό των 50.000 δολαρίων. Ή να μείνει ελεύθερος. Και για να μείνει ελεύθερος, θα πρέπει -όπως στο ΝΒΑ- να μπει στη λίστα με τους waivers και να μείνει εκεί τρεις ημέρες.

Αυτά δεν έγιναν με τον Αμερικανό σμολ φόργουορντ, διότι η ομάδα του (Westchester Knicks) του χρωστούσε χρήματα και εκείνος δεν ήθελε να μπει στη διαδικασία της αποχώρησης, δίχως να αποπληρωθεί. Βέβαια, όλα αυτά έγιναν γνωστά, αφότου ήλθε, διότι δεν υπήρχε σχετική ενημέρωση από τους εκπροσώπους του.

Ο Γκίνιαρντ λοιπόν, έφυγε και έκτοτε ο Πανιώνιος αναζητούσε έναν ακόμα Αμερικανό, να προσθέσει στο ρόστερ, διότι υπάρχει και ο κανονισμός που θέλει τις ομάδες της ΣΚΡΑΤΣ Basket League να τελειώνουν τη σεζόν, με τους ξένους που τη ξεκινούν. Ο Will Sheehey λοιπόν, είναι ο εκλεκτός, με τον Λουκ Χάνκοκ να 'χει εγγυηθεί για αυτόν. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ " εντός των προσεχών ημερών, αναμένεται να προσγειωθεί στην Ελλάδα, για τον Πανιώνιο, ο Will Sheehey, γεννημένος στις 16/1 του 1992, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση "3". Είναι απόφοιτος του Indiana (2014) και την 1η Αυγούστου του 2014 υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Buducnost, όπου τελεικά έμεινε έως το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Είχε προλάβει να παίξει εννέα παιχνίδια στην Αδριατική λίγκα και άλλα τόσα στο Eurocup. Το 2015 απασχολήθηκε στη D-League (με τους Fort Wayne Mad Ants και τους Los Angeles D-Fenders) και σήμερα (5/4) έμεινε ελεύθερος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ