ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επιστροφή μετά από 4 χρόνια για Πανιώνιο

Επιστροφή μετά από 4 χρόνια για Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Ο Πανιώνιος δίνει την Τετάρτη (7/11, 9.30μ.μ.) τον πρώτο του αγώνα για το Eurocup κι επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια

Η αποστολή του Πανιωνίου αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (6/11), με προορισμό την Οστάνδη όπου θα δώσει τον πρώτο της φετινό αγώνα για το Eurocup.

Από την αποστολή της ομάδας αποκλείσθηκε ο Βασίλης Καββαδάς, που είχε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα με το τεχνικό και ιατρικό τημ της ομάδας να αποφασίζει να μην συμμετάσχει στην αποστολή προκειμένου να μείνει στην Αθήνα και να κάνει θεραπεία.

Ο Πανιώνιος, μετά τον τελευταίο ευρωπαϊκό του αγώνα με αντίπαλο την Ολίμπια Μιλάνο στις 14 Ιανουαρίου 2009 επιστρέφει λοιπόν στα Κύπελλα Ευρώπης αντιμετωπίζοντας την Οστάνδη.

Μία ομάδα την οποία είχε αντιμετωπίσει ξανά πριν από 21 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 1990-91 στη φάση των 16 του Κυπέλλου Κόρατς κερδίζοντας 87-71 εντός έδρας και 103-101 στο Βέλγιο.

"Η Οστάνδη είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στο Βέλγιο, μια ομάδα που συμμετείχε στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για μια πολύ ισχυρή ομάδα. Έχουν παράδοση και ένα πλήρες ρόστερ με έμπειρους παίκτες", δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Θανάσης Σκουρτόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής νωρίς το πρωί της Τρίτης και πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι το στιλ μπάσκετ τους, μας ταιριάζει καλά και θα είμαστε σε θέση να παλέψουμε για τη νίκη στο σπίτι τους. Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο σχέδιο μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η Οστάνδη μπορεί να έχει αλλάξει πολλά στο ρόστερ της, το περασμένο καλοκαίρι, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή ομάδα".

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς ο οποίος αναδείχθηκε για 2η συνεχόμενη αγωνιστική MVP της Α1 και ηγείται του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος δήλωσε: "Είναι ένα πολυ σημαντικό παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε τη νίκη.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της αναμέτρησης κόντρα σε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα. Η Ουνίκς είναι το φαβορί του ομίλου αλλά αν καταφέρουμε να νικήσουμε την Οστάνδη εκτός έδρας θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους 16. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του", κατέληξε.

• Σήμερα Τρίτη 6 Νοεμβρίου και στις 21.15 (ώρα Ελλάδας) θα προβληθεί από το Eurosport 2 και στην εκπομπή “Basketball Euroleague Show” το αφιέρωμα που ετοίμασε ο πανευρωπαϊκής εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός στον Πανιώνιο και τη συμμετοχή της ομάδας στο EuroCup.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ