ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκδικάζεται την Παρασκευή (8/12) η ένσταση του Πανιωνίου

Εκδικάζεται την Παρασκευή (8/12) η ένσταση του Πανιωνίου

Η ένσταση του Πανιωνίου για την αναμέτρηση με την Κύμη θα εκδικαστεί την Παρασκευή (8/12).

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην 7η "στροφή" στης Stoiximan.gr Basket League ηττήθηκε στην παράταση από την Κύμη, αλλά κατέθεσε ένσταση για την φάση που συνέβη στο 39:15, όταν ανανεώθηκε ο χρόνος επίθεσης των φιλοξενούμενων δίχως η μπάλα να έχει χτυπήσει στην στεφάνη. Η εκδίκασης της ένστασης θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (8/12, 18:00) και στη Νέα Σμύρνη αναμένουν να δουν την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ο Πανιώνιος, όμως, συνεχίζει και την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο (9/12, 18:30) για την 9η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος στην προπόνηση της Πέμπτης (7/12) δεν είχε στη διάθεσή του τον Σλάβεν Τσούκοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση. Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ έκανε μόνο ποδήλατο, αλλά την Παρασκευή θα επιχειρήσει να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα του Πανιωνίου και πιθανότατα θα είναι στη δωδεκάδα του Ιστορικού στο ματς με το Λαύριο.

Τέλος, ο Πανιώνιος αποχαιρέτησε κι επίσημα τον Γιάννη Δημακόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη β' ομάδα της Μπασκόνια.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον Γιάννη Δημακόπουλο, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Β' ομάδα της Baskonia Vitoria και στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας στην Ισπανία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ και το προπονητικό επιτελείο ευχαριστούν τον Γιάννη Δημακόπουλο για την συνεργασία που είχαν στους 3 τελευταίους μήνες και του εύχονται καλή συνέχεια και τύχη στην καριέρα του.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ