ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Αυτοί αλλάζουν τον Πανιώνιο

Αυτοί αλλάζουν τον Πανιώνιο

Εντελώς ανανεωμένος αναμένεται να παρουσιαστεί στη δεύτερη αγωνιστική της Α1 ο Πανιώνιος, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με εφτά παίκτες που αναμένεται να τον ενισχύσουν στη συνέχεια. Διαβάστε ποιοι είναι στο στόχαστρο του Παπαχατζή

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Πανιωνίου τρέχει σε... υψηλότατους ρυθμούς, καθώς οι "κυανέρυθροι" πρέπει να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Στον "Ιστορικό" περιμένουν την άρση της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA προκειμένου να μπορέσουν να τρέξουν τις μεταγραφικές εξελίξεις. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κολοσσό ανήκει ήδη στο "κυανέρυθρο" παρελθόν, όμως ο "Ιστορικός" αναμένεται να παρουσιαστεί εντελώς ανανεωμένος στη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ κι αυτό γιατί στην Πλατεία αναμένεται να αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Βεργίνης, Μπράιαν Φιτσπάτρικ, Τόνι Γουντς, Νίκο Στρναντ, Γιάροσλαβ Κορόλεφ και ενδεχομένως ο Νίκος Μπάρλος. Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις εντός της εβδομάδας θα είναι πολλές!

Πιο συγκεκριμένα η διοίκηση της ΚΑΕ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Ξανθόπουλο (30χρ., 1.88μ.), ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Πανιώνιο έπειτα από δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Βεργίνη (27χρ.), ο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από ένα... διάλειμμα που έκανε αγωνιζόμενος στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με την Λουκόιλ Ακαντεμίκ. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η προσθήκη του Τόνι Γουντς, ο οποίος μετά από ένα μικρό διάλειμμα στην Ρουμανική Ροβινάρι επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου. Ο Αμερικανός απόφοιτος του Oregon Ducks αγωνίστηκε στην περσινή Α1 ως παίκτης της Κηφισιάς, όμως φαίνεται ότι θα διπλασιάσει τα χρόνια του στην Α1. Με μεγάλη ελληνική εμπειρία είναι και ο Νίκο Στρναντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να αγωνίζεται στον "Ιστορικό". Ο Σλοβένος πόιντ γκαρντ αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια στον Ίκαρο, ενώ πιο πριν έχει παίξει και στην Καβάλα.

Η περίπτωση Μπάρλου και οι νέοι

Τα νέα ονόματα που προστέθηκαν στη μεταγραφική λίστα και αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Θανάση Παπαχατζή είναι οι Γιάροσλαβ Κορόλεφ (27χρ., 2.08μ.) και Μπράιαν Φιτσπάτρικ (24χρ., 2.05μ.) που αγωνίζονται στις θέσεις των ψηλών. Ο πρώτος είναι Ρώσος και το 2005 επιλέχθηκε στο Νο12 του ντραφτ στο ΝΒΑ, από τους Los Angeles Clippers. Στο παρελθόν έχει παίξει στην Avtodor Saratov, την ΤΣΣΚΑ (2004-05), στους Clippers (2005-07), στη Dynamo Moscow (2007-09), στη D-League (Albuquerque Thunderbirds, Reno Bighorns), Γρανάδα (2010), Λαγκούν Άρο (2011), ενώ από τον Δεκέμβριο του 2012 αγωνιζόταν στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης.

Όσον αφορά τον Μπράιαν Φιτσπάτρικ, ο Αμερικανός φόργουορντ/ σέντερ είναι απόφοιτος του Bucknell University και το καλοκαίρι ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ρεθύμνου. Οι Κρητικοί, ωστόσο επέλεξαν να μην το κρατήσουν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρώτος του επαγγελματικός σταθμός δεν θα είναι εντός Ελλάδας, καθώς ο Πανιώνιος του δίνει το συμβόλαιο που θέλει.

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί αυτή του Νίκου Μπάρλου. Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος έχει αγωνιστεί ξανά στη Νέα Σμύρνη επιθυμεί να επιστρέψει στον Πανιώνιο, όμως προς το παρών υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία αν καλυφθεί τότε θα τον φέρει στον "Ιστορικό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ