ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Μόνο νίκη..."

Σκουρτόπουλος: "Μόνο νίκη..."
INTIME SPORTS

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη του Πανελληνίου επί του Ικάρου Καλλιθέας σύμφωνα με τον τεχνικό των "ολυμπιονικών", Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο Σκουρτόπουλος τόνισε ότι θα πρέπει να πάρει ο Πανελλήνιος το θετικό αποτέλεσμα, αν δεν θέλει να μπλέξει σε... περιπέτειες και να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ.

"Όπως έχω ξαναπεί δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο γήπεδό μας εκτός από τη νίκη, οποιοσδήποτε κι αν είναι ο αντίπαλος", τόνισε ο Έλληνας κόουτς αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν έχουμε περιθώρια απώλειας βαθμών και θέλουμε να απαλλαχθούμε από το άγχος του κινδύνου. Αν κερδίσουμε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια, δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Ο Ίκαρος είναι μία ομάδα, η οποία έχει δείξει καλά δείγματα και δεν έχει άγχος".

Μπέιλι: "Θέλουμε πάντα τη νίκη"

Από την πλευρά του, ο Μόρις Μπέιλι τόνισε: " Το παιχνίδι με τον Ίκαρο είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε είναι όλα τα παιχνίδια. Από την πλευρά μας, δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και έτσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Ίκαρο.

Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και αν θέλουμε να παραμείνουμε στον στόχο μας, πρέπει να το κερδίσουμε. Ο Ίκαρος είναι δυνατός, τόσο στους ψηλούς, όσο και στην περιφέρεια. Θεωρώ ότι αν δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, θα πάρουμε τη νίκη".

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ