ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ

Έκκληση στον κόσμο

Έκκληση στον κόσμο
INTIME SPORTS

Τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν οι παίκτες του Πανελληνίου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (19/3, 17:00-ΕΤ1)

Οι "Ολυμπιονίκες" ευελπιστούν να νικήσουν για δεύτερη φορά τον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Γι' αυτό το λόγο, ελπίζουν να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο και με την παρουσία του στο "Χαλκιοπούλειο" να τους βοηθήσει να φτάσουν στην 8η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Για μία ακόμα φορά, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Κομποδιέτα ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα βρίσκεται εκτός 12άδας. Αυτό θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα στην έδρα του για τον Πανελλήνιο και σε αυτό στάθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος στις δηλώσεις του.

"Ίσως το ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι το πιο σημαντικό για μας. Είναι δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και αυτό το κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Θέλουμε να νικήσουμε, αρχικά για να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και στη συνέχεια για να παραμείνουμε στο στόχο μας", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός και μας προβληματίζουν οι αλλαγές που έχει κάνει. Συνήθως οι ομάδες συσπειρώνονται. Από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη".

Από την πλευρά του ο Τζούρο Όστοϊτς, μιλώντας με τη σειρά του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ σχολίασε: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για μας. Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Για να πετύχουμε όμως τον στόχο μας, θα πρέπει να νικήσουμε στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε απόλυτα έτοιμοι και αν παρουσιαστούμε σοβαροί, θεωρώ ότι θα πάρουμε τη νίκη. Πάντως ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του α' γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει τον Πανελλήνιο με σκορ 76-55 μέσα στο κλειστό της Πυλαίας.

TAGS ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ