ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκιστ για Σπανούλη: "Δεν έγινε τίποτα"

Γκιστ για Σπανούλη: "Δεν έγινε τίποτα"

Ο Τζέιμς Γκιστ είπε ότι δεν έγινε "τίποτα" με τον Βασίλη Σπανούλη κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού στο ΟΑΚΑ, μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό.

Τα αίματα άναψαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Πέμπτης, ειδικά μεταξύ του Βασίλη Σπανούλη και του Τζέιμς Γκιστ , με τους "πράσινους" να υποστηρίζουν ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποκάλεσε "πίθηκο" τον Αμερικανό φόργουορντ του Παναθηναϊκού. Ο Γκιστ, πάντως, από τη μεριά του, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το τι συνέβη μεταξύ των δύο παικτών...

" Τίποτα" είπε απλά ο Αμερικανός φόργουορντ, που προτίμησε να μιλήσει για την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού. " Κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε τεράστια ενέργεια στην άμυνα η επίθεσή μας ήταν καλύτερη, ωστόσο χάρις στην άμυνά μας καταφέραμε να φτάσουμε στην τελική επικράτηση. Παίζοντας έτσι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο" τόνισε ο Γκιστ.

"Η καλύτερη ομάδα θα νικήσει"

" Η καλύτερη ομάδα θα νικήσει. Αυτή που θα βρεθεί στη μέρα της και θα κάνει αυτά που πρέπει να κάνει. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Για το αν θα σουτάρουμε καλά, για το αν δεν θα μπουν τα σουτ μας, να παίξουμε άμυνα και να ελπίζουμε να μην έχουν εκείνοι καλή βραδιά" τόνισε ο Αμερικανός, που δεν προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο πέμπτος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ.

" Δεν πρέπει να μας ανησυχεί η ατμόσφαιρα ή τα όσα θα συμβαίνουν έξω από τις τέσσερις γραμμές. Πρέπει να μας νοιάζει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Όσον αφορά σωματικά θα είμαστε έτοιμοι. Το ίδιο έτοιμοι πρέπει να είμαστε και πνευματικά. Εγω θέλω να παίξω με την ίδια ένταση που έπαιξα και στον 4ο τελικό. Θέλω να κερδίσω! Όπως και όλα τα παιδιά στα αποδυτήρια. Να έχουμε την ίδια νοοτροπία και να φτάσουμε στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ