ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς τρεις στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τρεις στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Χωρίς του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, Άντι Πάνκο και Γάιο Σκορδίλη αναχωρεί για την Ιταλία ο Παναθηναϊκός. Μαζί με την ομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για την Ιταλία, με τον κόουτς Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει τρεις παίκτες στη διάθεση του.

Εκτός αποστολής, λοιπόν έμειναν οι Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Άντι Πάνκο και Γάιος Σκορδίλης.

Ο τελευταίος αντιμετώπισε ένα γαστρεντερικό πρόβλημα και νοσηλεύεται στο "Υγεία", από όπου αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο (23/11). Ο Άντι Πάνκο ταλαιπωρείται ακόμα με πυρετό και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του "τριφυλλιού", ενώ εκτός θα παραμείνει και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης (κάκωση στο πέλμα).

Μαζί ο Δ. Γιαννακόπουλος που τσεκάρει Φώτση

Στο πλευρό της ομάδας θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να στηρίξει τους παίκτες σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση με την Καντού.

Ο ισχυρός άνδρας, μάλιστα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παρακολουθήσει από κοντά και την σημερινή (22/11) αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με την Τσεντεβίτα ελέω... Αντώνη Φώτση.

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι δεν έχουν εγκαταλείψει το ενδεχόμενο απόκτηση του Έλληνα φόργουορντ, κάτι όμως που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Λίγες είναι και οι πιθανότητες να ντυθεί στα "πράσινα" τον Δεκέμβριο. Όλα δείχνουν, λοιπόν πώς ο Παναθηναϊκός θέλει να προσεγγίσει τον παίκτη, ώστε να τον φέρει και πάλι πίσω στην Αθήνα το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ