ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Σχορτσανίτη, Σκορδίλη η προπόνηση

Χωρίς Σχορτσανίτη, Σκορδίλη η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ούτε την Τρίτη (27/11) προπονήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας. Χαλαρά ο Πάνκο

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να μην έχει και πάλι στη διάθεσή του τους δύο ψηλούς.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης εξακολουθεί να υποφέρει από κάκωση στο πέλμα και πολύ δύσκολα θα τεθεί στη διάθεσή του "Άρτζι" για την αναμέτρηση της Πέμπτης, καθώς το πιθανότερο είναι να προστατευτεί.

Από την πλευρά του, ο Γάιος Σκορδίλης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το γαστρεντερικό πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε. Ο Άντι Πάνκο πήρε μέρος στην προπόνηση, ακολουθώντας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό.

Συνέντευξη Τύπου

Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, για την αναμέτρηση με την Ολίμπια Λουμπλιάνα θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 6μ.μ. στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου του ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ