ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς φιέστα με σεβασμό

Χωρίς φιέστα με σεβασμό

Οι πράσινοι δεν θα κάνουν φιέστα, αλλά ούτε θα πάνε σε μπουζούκια για να γιορτάσουν την κατάκτηση των δύο τίτλων, στο πλαίσιο της οικονομικής πολιτικής της ομάδας.

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και με την απονομή στην πρώτη σειρά των επισήμων της κούπας... ολοκληρώθηκαν και οι πανηγυρισμοί για τους πράσινους.

Η απόφαση της ΚΑΕ είναι να μην κάνει φιέστα σεβόμενη και την επιθυμία των περισσότερων παικτών για... άμεση ξεκούραση, μετά από μία σεζόν 60 αγώνων, αλλά και με βάση την οικονομική της πολιτική τα τελευταία δύο χρόνια.

Μία πολιτική που σεβόμενη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε νοικοκυρίο στην χώρα μας, δεν θέλει να μπαίνει σε περιττά έξοδα και κινήσεις εντυπωσιασμού. Κάτι που ουσιαστικά ξεκίνησε από την αρχή της σεζόν, όταν αντί χρημάτων σε μία πλούσια παρουσίαση της ομάδας, προτιμήθηκε μία απλή φωτογράφηση στο γήπεδο και τα χρήματα που θα δινόντουσαν να πάνε στο πρόγραμμα "ΑγαΠΑΟ Ελλάδα".

Η κίνηση αυτή ξεκίνησε από πέρυσι όταν σε μία πρώτη ένδειξη σεβασμού είχαν απαγορευτεί τα περιττά έξοδα σε μπουζούκια και τα πολλά... λουλούδια που. Ένα χρόνο μετά η... πολιτική γίνεται ακόμα πιο εμφανής με την απόφαση να μην υπάρξουν μπουζούκια και γλέντι σε αυτά, αλλά να μην γίνει και φιέστα.

Έτσι η ΚΑΕ συνεχίζει να μην προκαλεί την κοινή γνώμη, πιστή στην απόφαση της, όσο και αν κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν κάτι ανάλογο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι του χρόνου στο ΟΑΚΑ, αλλά προς το παρόν, η απόφαση είναι να γίνει ένα γεύμα για τους παίκτες από την διοίκηση και από εκεί και πέρα... διακοπές.

Οι παίκτες μεταξύ τους, μπορεί να κανονίσουν πάντως κάτι, όπως έκαναν εξάλλου και μετά τον αγώνα, όταν πήγαν μόνοι τους σε γνωστό κλαμπ και στην συνέχεια σε μπουζούκια...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ