ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς ανταπόκριση η πρόταση για φιλικό με Ολυμπιακό

Χωρίς ανταπόκριση η πρόταση για φιλικό με Ολυμπιακό
STOLISVAGGELIS

Οι ενέργειες του Παναθηναϊκού για να πέσουν οι τόνοι και να εξαφανιστεί κάθε υποψία βίας που ξεκίνησαν στις αρχές της φετινής σεζόν συνεχίζονται αλλά στην τελευταία τους πρόταση δεν πήραν καμία απάντηση από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκάλεσε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για φιλικούς αγώνες μεταξύ των ακαδημιών των δύο ομάδων . Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορούσε αθλητές που γεννήθηκαν το 2003 και το 2004, μία κίνηση πρωτόγνωρη για τα δεδομένα τα οποία έχουμε συνηθίσει έως τώρα αλλά με έναν ξεκάθαρο σκοπό για το καλό του αθλήματος και όχι μόνο.

Ο στόχος των "πράσινων" ήταν να εκφράσουν με αυτή την κίνηση πως οι "αιώνιοι" είναι αντίπαλοι για 40 λεπτά και οι όποιες διαφορές λύνονται αποκλειστικά και μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή άλλωστε, είναι εδώ και πολύ καιρό η τακτική του "τριφυλλιού" με σκοπό να διατηρηθεί η καλή ατμόσφαιρα και το μπάσκετ ν' αποτελέσει το καλό παράδειγμα αφού μην ξεχνάμε πως πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και το πιθανότερο είναι να δούμε ξανά τελικούς για το Πρωτάθλημα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού πάντως, παρά το γεγονός πως πέρασαν αρκετές μέρες δεν βρήκε καμία ανταπόκριση από το αντίπαλο "στρατόπεδο", αφού οι "ερυθρόλευκοι" δεν έχουν απαντήσει είτε θετικά, είτε αρνητικά σε αυτή την πρόταση του "τριφυλλιού", με συνέπεια να δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις καθώς είναι μια καλή ευκαιρία να βαδίσουν οι "αιώνιοι" σε διαφορετικά μονοπάτια από αυτά τα οποία έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και φυσικά ήταν κατακριτέα απ' όλους.

Από το αεροδρόμιο, στο γήπεδο

Εξάλλου, η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε το μεσημέρι της Παρασκευής (8/4) από την Κωνσταντινούπολη, με τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να πηγαίνουν άμεσα στο ΟΑΚΑ προκειμένου για την προπόνηση. Οι "πράσινοι", που αύριο (9/4, 17:00) αντιμετωπίζουν την Κηφισιά για την τελευταία αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον Γιώργο Παπαγιάννη να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα. Ο 18χρονος σέντερ ταλαιπωρείται από ίωση κι είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τους "κόκκινους".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ