ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ώρα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό

Ώρα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Στη μάχη των φετινών πλέι οφ του πρωταθλήματος μπαίνει την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι θα φιλοξενήσει τον Ίκαρο στο ΟΑΚΑ (22/5, 5μ.μ.-ΕΤ1). Διαβάστε τι λένε Πεδουλάκης και Γκιστ

Με τον καλύτερο τρόπο θέλει να ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του για τα φετινά πλέι οφ, καθώς με νίκη θα έχουν πετύχει τη μισή πρόκριση στους "4".

Οι "πράσινοι" την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, υποδέχονται τον Ίκαρο για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση που θα τους δώσει και ψυχολογία εν όψει της συνέχειας.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Αργύρης Πεδουλάκης κάλεσε τους παίκτες του να αναλογιστούν ότι αρχίζουν πλέον τα πλέι οφ... Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Αρ Τι Γκουίν, ενώ κανονικά θα παίξει το άλλο μεταγραφικό απόκτημα, Ραμέλ Κάρι. Αμφίβολος είναι ο Κώστας Τσαρτσαρής που δεν προπονήθηκε την Δευτέρα το βράδυ λόγω ενοχλήσεων στο μηριαίο δικέφαλο.

"Ουσιαστικά εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι αρχίζουν τα πλέι οφ, άρα οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό, διότι έχουμε δύο νέα παιδιά στην ομάδα. Άρα ο στόχος μας είναι πρώτον και βασικότερο να νικήσουμε και στη συνέχεια να εντάξουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης .

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ υπογράμμισε: "Ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία της αγωνιστικής περιόδου. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα από ότι παίξαμε στον τελευταίο μας αγώνα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, αρχής γενομένης από τον πρώτο των πλέι οφ απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας. Και να συνεχίσουμε απόλυτα επικεντρωμένοι στο στόχο μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ