ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Θα είναι μια δύσκολη χρονιά"

Τζόρτζεβιτς: "Θα είναι μια δύσκολη χρονιά"

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα (24/8) στο ΟΑΚΑ για την επίσημη "πρώτη" του Παναθηναϊκού. Στο μεσοδιάστημα, ο "Σάλε" μίλησε για τη σεζόν που ξεκινά και τις μεταγραφές των "πράσινων".

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ (22 & 23/8) σε φιλικά προετοιμασίας ενόψει Eurobasket 2015 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε στην στοσελίδα one.co.il για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως περιμένει μια δύσκολη και ανταγωνιστική χρονιά.

"Φυσικά και θα είναι μια χρονιά δύσκολη και ανταγωνιστική. Πώς αλλιώς να ήταν; Στο επίπεδο αυτό δεν παίζεις απλώς για να… παίξεις, αλλά για να νικάς" εξήγησε ο κόουτς των "πράσινων".

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού: "Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αποκτήσαμε καλούς παίκτες, βάσει των ευκαιριών και του μπάτζετ που είχαμε. Επέστρεψε στην ομάδα ο Καλάθης, ο οποίος είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ. Πήραμε το Σάσα Πάβλοβιτς, έναν παίκτη με εμπειρία από το NBA, αλλά και το Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος θέλει να αποδείξει πράγματα. Επίσης, τον Όγκνιεν Κούζμιτς αλλά και έναν παίκτη που μου άρεσε πολύ όταν αγωνιζόταν στην Καντού, τον Τζέιμς Φελντέιν. Από την άλλη, έχουμε πολύ καλούς νεαρούς παίκτες και πρόκειται να δουλέψουμε μαζί τους για να τους αξιοποιήσουμε".

Ο Τζόρτζεβιτς θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ στην πρώτη συνάντηση της ομάδας, την προσεχή Δευτέρα (24/8). Μαζί του θα βρίσκεται και ο ασίσταντ, Γκόραν Μπιέντοφ ενώ θα συναντήσουν στην Αθήνα τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού επιτελείου, τους Μϊλαν Μίνιτς, Σάνι Μπετσίροβιτς και Νίκο Παππά, που εργάζονται εδώ και μέρες στο ΟΑΚΑ με γκρουπ παικτών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ