ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόρτζεβιτς: "Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει Παναθηναϊκός"

Τζόρτζεβιτς: "Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Σάσα Τζόρτζεβίτς μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Παρτιζάν μίλησε για την γιορτή στο ΟΑΚΑ και το μέγεθος του Παναθηναϊκού ενώ αναφέρθηκε και στην αγωνιστική του φιλοσοφία και το τι να περιμένουν οι φίλοι του τριφυλλιού.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς την Τετάρτη το βράδυ βρέθηκε για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού στο φιλικό με την Παρτιζάν και είχε φυσικά την ευκαιρία να ζήσει από κοντά και αυτός όλες τις μεγάλες στιγμές που προηγήθηκαν του αγώνα με τις βραβεύσεις αλλά και στην ανάπαυλα με την βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης στις δηλώσεις του στάθηκε στο μεγαλείο του Παναθηναϊκού το οποίο γνωρίζουν άπαντες αλλά τόνισε πως ο ίδιος την Τετάρτη το βράδυ κατάλαβε τι σημαίνει Παναθηναϊκός λέγοντας:

"Δεν υπάρχεις κανείς στο χώρο του μπάσκετ που να μην ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και ποιος είναι ο Παύλος Γιαννακόπουλος και η οικογένειά του. Ολοι ξέρουν το μέγεθος της ομάδας. Είναι τιμή που βρίσκομαι εδώ. Σήμερα κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει ο Παναθηναϊκός βιώνοντας αυτήν την ατμόσφαιρα".

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Μποντίρογκα για τον Παναθηναϊκό είπε:
«Φυσικά μίλησα με τον Ντέγιαν. Μου είπε όσα χρειαζόταν να ξέρω για τον Παναθηναϊκό. Όσοι έρχονται εδώ, καταλαβαίνουν το μεγαλείο της ομάδας και πώς όλοι την έφεραν σε αυτό το επίπεδο».

Τζόρτζεβιτς: "Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Για τα χρόνια που ήταν παίκτης:
«Ξεχάστε αυτό το μέρος της ζωής μου. Είναι αρχαία ιστορία. Σημασία έχουν οι τωρινοί παίκτες του Παναθηναϊκού. Έχουμε πολλά σπουδαία παιδιά στα αποδυτήρια. Είναι δύσκολο να παίξεις ένα ματς σαν το σημερινό. Είχαμε περίπου 20 λεπτά καλού μπάσκετ. Δεν είναι στο DNA μου να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Στο γήπεδο πρέπει να προσπαθείς. Έχουμε νέα παιδιά, έμπειρα παιδιά και παίκτες θρύλους. Από αύριο στην προπόνηση θα αρχίσουμε να δουλεύουμε αυτά που θέλουμε να αλλάξουμε».

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:
«Θα δείτε πως θα παλεύουμε και παίκτες που δεν θα τα παρατάνε. Θέλω η ομάδα να είναι σκληρή. Η φιλοσοφία της ζωής μου έχει σχέση με αυτό. Δεν αποδέχομαι πως κάποιος είναι καλύτερος από εμένα, αν δεν το αποδείξει στο γήπεδο».

Τζόρτζεβιτς: "Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Χαραλαμπόπουλος: "Προσπαθούμε να βρούμε ο ένας τον άλλο"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος από την πλευρά του στάθηκε περισσότερο στο φιλικό μιλώντας αρχικά για τις βραβεύσεις που προηγήθηκαν: "Ήταν μία μεγάλη γιορτή. Βραβεύτηκαν παίκτες και παράγοντες που έχουν κάνει πάρα πολλά για τον Παναθηναϊκό, αξίζουν αυτά και ακόμα περισσότερα".

Στη συνέχεια ερωτηθείς για το φιλικό αλλά και τη θέση που του αρέσει να παίζει είπε:

"Προσπαθούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον και να βρεθούμε μεταξύ μας. Κάποια παιδιά είμαστε καιρό μαζί τώρα προστέθηκαν και τα παιδιά από την Εθνική Σερβίας. Αυτή την στιγμή παίζω στο «4» λόγω της απουσίας του Γκιστ. Όταν γυρίσει ο Γκιστ, θα δούμε πού θα παίξω. Εγώ θέλω να παίξω στο "3", αλλά θα κάνω ό,τι μου πει ο προπονητής μου, είναι επιλογή του. Εγώ θέλω να παίρνω κάθε ευκαιρία που θα μου δίνει".

Τζόρτζεβιτς: "Σήμερα κατάλαβα τι σημαίνει Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Φώτσης: "Μεγάλη τιμή που μας βράβευσε ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος"

Ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Αντώνης Φώτσης, αναφέρθηκε αρχικά στην βράβευση του λέγοντας: "Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα. Είναι μεγάλη τιμή που μας βράβευσε ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και συγκινημένοι. Ο κ. Παύλος έχει προσφέρει πολλά. Είχε ένα όραμα και το έκανε πράξη".

Σε ερώτηση για τη φετινή ομάδα υποστήριξε:
"Δεν σκεφτόμαστε τόσο πολύ το παρελθόν. Κοιτάμε το παρόν και πώς θα βοηθήσουμε την ομάδα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Είμαστεμια νέα ομάδα και πρέπει να δέσουμε μεταξύ μας. Όλα τα παιδιά ξέρουν ποιοι είναι οι στόχοι του Παναθηναϊκού"

Μπετσίροβιτς: "Έτοιμοι μετά την Κίνα"

Δηλώσεις έκανε και ο Σάνι Μπετσίροβιτς ο οποίος είδε παλιούς του συμπαίκτες και μίλησε για την ετοιμότητα του τριφυλλιού. Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Είδαμε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Ήταν απίστευτο να βλέπεις τέτοιες σπουδαίες μορφές. Είδα συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκα τα αποδυτήρια στο παρελθόν και γεμάτο γήπεδο».

Όταν ρωτήθηκε για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός απάντησε: " Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν γυρίσουμε από την Κίνα (σ.σ. ο Παναθηναϊκός θα δώσει εκεί δύο φιλικά στις 28 και στις 30/9). Είναι ένα δύσκολο ταξίδι. Πρέπει να παλέψουμε για να βρούμε γρήγορα τον κατάλληλο ρυθμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ