ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "SOS η νίκη με την Εφές"

Τσαρτσαρής: "SOS η νίκη με την Εφές"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Τσαρτσαρής στάθηκε στο "πρέπει" της νίκη με την Εφές και πρόσθεσε ότι οι αναπληρωματικοί πρέπει να δηλώνουν "παρών" όταν τους χρειάζεται η ομάδα

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Ζαλγκίρις με τους Λάσμε και Σχορτσανίτη να έχουν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ. Ο Κώστας Τσαρτσαρής έπαιξε περισσότερο ως πεντάρι και μίλησε για τη νίκη που πλέον μοιάζει επιβεβλημένη με αντίπαλο την Εφές, την ερχόμενη εβδομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που είχε κάνει η ομάδα του για να νικήσει αυτό το παιχνίδι:

"Ήταν ένα παιχνίδι κλειδί για τη συνέχεια της φάσης. Μετά την ήττα που κάναμε από τη Ρεάλ στην έδρα μας θέλαμε να κάνουμε ένα μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι. Το σημερινό (21/02) για εμάς ήταν σε κομβικό σημείο. Ήρθαμε προετοιμασμένοι να κερδίσουμε, γνωρίζοντας βέβαια πως και οι αντίπαλοι καίγονταν για τη νίκη, για να προκριθούν κι εκείνοι".

Για τον τρόπο που ήρθε η νίκη: "Σίγουρα, είχαμε physical game, γιατί ήταν τέτοια και η κρισιμότητα του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα βάλαμε κάποια μεγάλα καλάθια, ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Ρόκο Ούκιτς έκαναν φοβερή δουλειά στην επίθεση όταν η μπάλα έκαιγε. Όλα τα παιδιά βοήθησαν όσο μπορούν και φθάσαμε σε αυτή την πολύ σημαντική νίκη".

Για το γεγονός πως λόγω των πολλών φάουλ που χρεώθηκαν οι ψηλοί του Παναθηναϊκού αναγκάστηκε να παίξει ως σέντερ: "Όλα τα παιδιά, που βρίσκονται και στον πάγκο, θα έρθει η στιγμή να κάνουν ένα βήμα μπροστά και όταν χρειαστεί θα πρέπει να προσφέρουμε όλοι. Η δουλειά που γίνεται είναι ομαδική, βοήθησαν όλοι, δεν είναι η φυσική θέση μου να παίζω σέντερ".

Για τη συνέχεια στο Top 16 της Ευρωλίγκας: "Οπωσδήποτε να κερδίσουμε την Εφές Αναντόλου στην έδρα μας. Τα εντός έδρας παιχνίδια είναι SOS".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ