ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τόσα δίνουν Μακάμπι και Αρμάνι σε Τζέιμς"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα ΜΜΕ στου Ισραήλ αποκάλυψαν τα ποσά των συμβολαίων που φέρονται να προσφέρουν Μακάμπι και Αρμάνι στον Μάικ Τζέιμς για να τον πείσουν. Δεν βιάζεται να αποφασίσει ο Αμερικανός.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Με τον ίδιο λοιπόν να παραδέχεται μέσω twitter ότι έχει δεχθεί πρόταση από την Αρμάνι Μιλάνο και τη Μακάμπι η ιστοσελίδα "sport5.co.il" του Ισραήλ αποκάλυψε τα ποσά που φέρονται να προσφέρουν οι δύο ομάδες στον εκρηκτικό γκαρντ.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η Μακάμπι προσφέρει στον Τζέιμς συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 1.7 εκατ. δολαρίων (οι Ισραηλινοί πάντα γράφουν σε δολάρια και όχι σε ευρώ), ενώ η Αρμάνι φέρεται να του προσφέρει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 6.2 εκατ. δολαρίων.

Ο Τζέιμς πάντως φέρεται να μην βιάζεται να πάρει τις αποφάσεις του, αφού σκοπεύει να εξετάσει όλες τις επιλογές του, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Τι σημαίνει αυτό; Πως αν πράγματι προσπαθεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ δεν πρόκειται να ανακοινώσει την απόφασή τους στις ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιουλίου, όταν ξεκινάει επίσημα η περίοδος που οι ομάδες του ΝΒΑ μπορούν να μιλήσουν με τους παίκτες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ