ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το Power Balance βραχιόλι του Παναθηναϊκού

Το Power Balance βραχιόλι του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την γνωστή εταιρία Power Balance (video). Διαβάστε τι δήλωσαν οι Καλάθης, Λόγκαν και Βουγιούκας

Τη συνεργασία της με την εταιρεία Power Balance επισημοποίησε ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα το απόγευμα σε εκδήλωση που έγινε στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Παρόντες ήταν όλοι οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι παρέλαβαν τα βραχιολάκια τους από τους υπευθύνους της εταιρίας. Τα συγκεκριμένα τα φορούν σπουδαίοι παίκτες του ΝΒΑ, όπως οι Κόμπε Μπράιντ, Σακίλ Ο' Νιλ και Λαμάρ Όντομ.

Μάλιστα, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς τα έβαλαν και ευχήθηκαν να τους φέρουν γούρι, ούτως ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε σχετικά: "Η ένταξη της Power Blalance στη χορηγική μας ομάδα, είναι στρατηγικής συμφωνίας για μας, αφού μας συνδέει σε επίπεδο μάρκετινγκ με το ΝΒΑ. Θα εργαστούμε μαζί με τους συναδέλφους του χορηγού μας ώστε αυτή η συνεργασία να αποβεί επιτυχημένη για τις δύο πλευρές".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Ρηγόπουλος, πρόεδρος Power Balance στην Ελλάδα, τόνισε: "Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τρία χρόνια. Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που συνεργαζόμαστε με τον μέχρι στιγμής Εξάστερο Παναθηναϊκό".

Τέλος, την παρουσίαση του προϊόντος έκανε ο Κώστας Κιούσης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, ο οποίος αρχικά διάβασε μια επιστολή του προέδρου της Εταιρίας στην Αμερική, Τρόι Ροντάρμελ που ανέφερε μεταξύ άλλων: "Ήταν φυσιολογικό για εμάς να επιδιώξουμε να συνεργαστούμε με μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες στον πλανήτη".

Καλάθης: "Να επανακάμψουμε"

Ο Νικ Καλάθης σε ότι αφορά την καινούρια συνεργασία της πράσινης ΚΑΕ σχολίασε: "Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η συνεργασία. Χρησιμοποιώ ήδη την τεχνολογία Power Balance και ξέρω ότι βοηθά τους αθλητές".

Αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Μπάμπεργκ επισήμανε: "Είναι ένα δυνατό παιχνίδι εκτός έδρας. Είναι μια καλή ομάδα που παίζει πολύ καλή άμυνα. Είναι πολύ αθλητική ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να επανακάμψουμε μετά την ήττα από ΤΣΣΚΑ".

Σε ερώτηση για το ματς με τον Ολυμπιακό: "Η φιλοσοφία μας είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι μας περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, αλλά για το συγκεκριμένο ματς έχουμε ακόμα μια εβδομάδα μπροστά μας. Θέλουμε να εστιάσουμε και να συγκεντρωθούμε μόνο στο ματς της Πέμπτης. Από την Πέμπτη το βράδυ θα σκεφτούμε το ματς με τον Ολυμπιακό".

Βουγιούκας: "Καλό τεστ για εμάς"

Από την πλευρά του, ο Ίαν Βουγιούκας υπογράμμισε: "Για τη συμφωνία με την Power Balance: "Είναι μεγάλη τιμή που η Power Balance διάλεξε τον Παναθηναϊκό, αλλά πιστεύω ότι και ο Παναθηναϊκός ήταν μια πολύ επιλογή για την εταιρία".

Για το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ επισήμανε: "Είναι πολύ καλή στην έδρα της. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς τόσο για τη συνέχεια όσο και για το ντέρμπι. Η φιλοσοφία όμως της ομάδας μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Τέλος, αναφορικά, με μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε: "Ευτυχώς θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας για να μας βοηθήσει. Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια ανάμεσά μας πέρσι έδειξαν ότι δεν κρίνουν τίποτα, αλλά δεν μπορείς να δεις χαλαρά ένα τέτοιο παιχνίδι. Είναι τόσο το γόητρο, όσο και η αξία του νικητή που είναι πολύ σημαντική".

Λόγκαν: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Ο Ντέιβιντ Λόγκαν ο οποίος θα δώσει για πρώτη φορά το "παρών" σε ντέρμπι αιωνίων με τον Ολυμπιακό επισήμανε: "Φυσικά μου έχουν πει ιστορίες. Με έχουν ενημερώσει. Ξέρω τι να περιμένω. Έχω ακούσει πολλά, έχω δει και σχετικά βίντεο. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και είναι καλή ευκαιρία για εμάς να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας".".

Όσο για το ματς ματς με την Μπάμπεργκ επισήμανε: "Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι που είναι φυσιολογικό να είναι δύσκολο. Ξέρουμε τι έγινε με την ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε και να μη τα επαναλάβουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ