ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το απίστευτο ρεκόρ του Καπόνο

Το απίστευτο ρεκόρ του Καπόνο
INTIME SPORTS

Δείτε ένα εξαιρετικό ενδιαφέρον video του 2008 με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Καπόνο, ο οποίος σπάει το ρεκόρ ταχύτητας σε σουτ τριών πόντων. Απολαύστε το...

Ο Τζέισον Καπόνο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του "τριφυλλιού" ήταν εξαιρετικός, καθώς στα πρώτα 6 λεπτά της παρουσίας του στο παρκέ σημείωσε 14 πόντους!

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού σούταρε εξαιρετικά γρήγορα, ευστοχώντας σε διαδοχικά σουτ, όμως ο Καπόνο μπορεί να σουτάρει και ακόμα πιο γρήγορα.

Συγκεκριμένα σε μία εκπομπή του Αμερικανικού καναλιού "FSN" η οποία ασχολείται με την επιστήμη των σπορ είχαν καλέσει τον Καπόνο, ο οποίος είχε ως στόχο να καταρρίψει τον νόμο "Τάκερ" που υπάρχει στο ΝΒΑ.

Ο νόμος αυτός δημιουργήθηκε το 1991 έπειτα από ένα ματς μεταξύ στους Μπουλς και τους Νικς. Τότε ο Τρεντ Τάκερ είχε καταφέρει να σκοράρει το νικητήριο καλάθι για την ομάδα της Νέας Υόρκης, ευστοχώντας σε ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

Το απίστευτο ρεκόρ του Καπόνο
INTIME SPORTS

Η ομάδα του Σικάγο αντέδρασε με αποτέλεσμα να θεσπιστεί ένας νόμος που προέβλεπε να μην μετράει ένα καλάθι που σημειώνεται σε λιγότερο από τρία δέκατα του δευτερολέπτου αν ο παίκτης που σουτάρει πιάσει την μπάλα και την πετάξει μετά.

Η εκπομπή κάλεσε τον Καπόνο για να "σπάσει" τον συγκεκριμένο νόμο, με τον Αμερικανό να... διαλύει τα χρονόμετρα!

Δείτε το απίστευτο σερί του Καπόνο στο ματς με τη Ζαλγκίρις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ