ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ουίλιαμς για τη μητέρα του!

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Ουίλιαμς για τη μητέρα του!

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς θυμήθηκε τον θάνατο της μητέρας του και τις συμβουλές που του είχε δώσει μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε ώστε να συνεχίσει να κυνηγά το όνειρό του (PHOTO)!

"Η 3η Απριλίου είναι πάντα μία δύσκολη μέρα για μένα..." παραδέχεται ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα (3/4), πριν από τρία χρόνια, νικημένη από τον καρκίνο.

Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού "ανέβασε" τη φωτογραφία της μητέρας του στο Instagram και αποκάλυψε τις συμβουλές που του είχε δώσει, όταν ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

"Η 3η Απριλίου είναι πάντα μία δύσκολη μέρα για μένα. Πάνε τρία χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα τη φωνή σου. Θυμάμαι που έπαθα ρήξη αχίλλειου τένοντα του 2013 πριν «φύγεις» και σου έλεγα πως δεν νομίζω να παίξω ξανά μπάσκετ, επειδή ήταν ο τρίτος σοβαρός τραυματισμός σε τρία χρόνια για μένα. Σε θυμάμαι να κάθεσαι στο κρεβάτι και να μου λες: Κοίτα, Έλιοτ, έχεις το αίμα μου μέσα σου και εμείς δεν τα παρατάμε ποτέ. Παλεύω με τον καρκίνο 14 χρόνια. Δεν θέλω να ξαναπείς κάτι τέτοιο. Αυτό μου έμεινε και ξέρω πως τώρα βρίσκεσαι στον Παράδεισο και είσαι περήφανη που ακολουθώ ακόμα το όνειρό μου. Σε αγαπώ και μου λείπεις πάρα πολύ, μαμά. Συνέχισε να με προσέχεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ